Press "Enter" to skip to content

Ervaring van leeftijd

De grootmoeder, kleinkind, van een kind, hij heeft een rode … mmh … Po.

Oma: “Guckense, de Popo’ s de hele week al rood.” Ik: “Is er iemand die wat?” Oma: “Mijn dochter, Ja, irgendsone zalf voor het meten van de gezondheid van voedsel op te slaan.” Ik: “Maar veel is omdat het niet van.” Oma: “Heb je altijd een klein beetje, is erg duur, de zalf.” Ik: “maar Dat is niet echt zinvol. Kortom, de zalf niet schelen, maar echt mooi en dik op, je moet smeren.” Sinds de Oma met de vlakke Hand op de huid op de wikkeltafel, dat contrasteert met de Kleine-Fritjof vijf centimeter. Oma: “niet gezegd dat je van me? Ik vertelde. I. Habs. Mijn. Dochter. zei.” Ik: “Wat?” Oma: “Dat u voor het smeren van zalf heel mooi en dik aan, anders niets.” Ik: “Ja, dat klopt.” Oma, met haar hoofd te schudden op de verpakking van de Kleine-Fritjof: “Oh man, Oh man, is dat de jongeren niet naar ons luisteren. Omdat je liever een domme Shit van het Internet en dan geloven. Dus een stuk Stront!”

Be First to Comment

Geef een reactie