Press "Enter" to skip to content

is er niet een natuurlijke zaak?

telefoon rond middernacht

moeder: “mijn dochtertje is schreeuwen om uur. Ik denk dat dat heeft kiespijn. de kinderziektes van de dagen.” ik: “ok. want je kan het niet leuk om tijd te geven voor de pijn.” moeder: “Oh? Ik weet echt niet wilt.”, Ik: “mmh. en wat kan ik nu doen?” moeder: “ik dacht, misschien is het iets anders.” Ik: “ik kan u niet zeggen. we kijken naar, maar als morgen in de praktijk.” moeder: “Oh… ik heb niet liever. na dat, hij brengt duidelijk nog wat in de wachtkamer.”, Ik: “alles. uw beslissing.” moeder: “is er niet, wat is natuurlijk?” ik: “in het echte tandjes pijn? je geeft een zetpil.” moeder: “ik heb nog kralen. hoe worden ze genoemd? het moment… sab simplex.” nee. zeker niet. Ik: “ik denk niet dat dat zal helpen.” moeder: “ik heb al geprobeerd.” Ik: “. Dacht ik bij mezelf. misschien een paracetamol?” moeder: “maar altijd hetzelfde met medicijnen volledige pompen?”, Ik: “geachte MEVROUW de winter. u don ‘ t call me kort voor middernacht, Weil bobele slaapt. u kunt niet slapen. wilt u advies van mij. U heb ik ze gegeven. en nu?” moeder: “Ja, ik wilde weten.”

Ja. Ik ben gaan begrijpen. we waren in staat om ons een zetpil met de ringen. en het kind is de eerste keer in weken, sliep gewoon door.

Be First to Comment

Geef een reactie