Press "Enter" to skip to content

Ku-hu-rz

Moeder op de registratie: ‘ik weet dat ik geen afspraak, maar de Arts hoort te fMFA ook slechts een korte tijd, omdat de koude van de Marlyn…”: ‘het spijt me, u mag graag weer in de wachtruimte, de dokter heeft nog een paar Bepalingen, en dan twee acute gevallen met een datum die nog moet komen.” Moeder: “Hoe nu? Alleen de ku-hu-rz is…” fMFA: “ik begrijp het. Maar voor velen, het is alleen erg kort, en, kortom, het is lang voor degenen die een afspraak hebben.” Fout van mijn kant: ik kom uit een kamer en gaan, voordat ik ga in de volgende kamer, die kort in de lerarenkamer (gemarkeerd met “Persoonlijke” = “Lui”) om te beginnen de koffie machine (weinig – warm water – een Kans van vijftien minuten voordat de koffiemachine gaat weer uit alleen). Moeder: “Maar sinds hij was gewoon de Dokter…” fMFA: “Ja, maar nu moet hij maar naar het volgende Pension, maar het wachten op hem.” Moeder: “Maar de mate van levering, maar als de koffie-theevoorzieningen, omdat er nog tijd voor is, de ku-hu-rz…” ik zeg niet, stel mij een denkbeeldige stof vlokken van de poot en ga in de volgende kamer (de klok tikt … de koffie machine is…) moeder achter mij, verklingend: “Nu is hij verdwenen, omdat hättense echter, de ku-hu-rz keer…” heb ik de deur: “Hallo, Mevrouw Karabay, goed, wat is het?” Vrouw Karabay: “De U6 wanneer het Alican, we wachten …” glimlach ik. Omdat Glimlach verspreidt zich Zorgen hoeft te maken.

Be First to Comment

Geef een reactie