Press "Enter" to skip to content

Moeder van gebak suiker

Ik kan niet veel zien op de huid van de baby, maar de mama ziet iets. Moeder: “Dit puistje gisteren waren veel erger. Is dit normaal?” Ik: “wat zie je soms bij baby’ s…” moeder: “ik dacht dat de melk van de moeder?” Ik: “koud weer.” Moeder: “Hij slaapt zo onrustig. Jeukt.” Ik heb nog steeds niets vinden, zelfs als ik zocht elke Millimeter van Marvyns huid : “Misschien gewoon een beetje baby olie na het bad?” Helpt altijd. Moeder: “ik denk dat ik geef nu meer kans om over de placenta kralen…” ik: “De wat?” Moeder: “Ja, we hebben te maken. Helpt echt goed.” Ze knikt gretig. “In het geval van melk-opbouw, ontstekingen, een opgeblazen gevoel, jeuk.” Ik: “u nu?” Moeder: “Ja, met mij in ieder geval, maar vooral als Marvyn. Geweldig Ding.” Ik: “Kosten?” Moeder: “Niet duur, maar zeer waardevol. Duurt eeuwig. En als het dat is, kunt u opnieuw bestellen.”

Super business model: Dankbare doelgroep, de besluitvorming onder druk en gestuurd door hormonen. Weinig origineel materiaal, dus lage kosten van de opslag, de productie-proces is twijfelachtig en wordt toegevoegd aan de materialen in de centen bereik, hoog in de vraag met een veilige placebo-effect. Abonnees systeem dankzij de opslag – geweldig.

Maar pas op: De wedstrijd is niet te slapen en heeft nog betere ideeën.

[Ik wil erop wijzen dat ik geen reclame contract met de verbonden ondernemingen. De Links dienen slechts om te verontwaardiging bij zo veel chutzpah.]

Be First to Comment

Geef een reactie