Press "Enter" to skip to content

let op: een vooroordeel tegen suv ‘ s

wat bevalt me dief, … … als de suv eigenaren krijgen van uw auto, omdat de Parkeerplaatsen nog steeds een maximum van zeventig jaren breed. wat ergert mij, … … als de suv ‘ s na mij komen en mijn om uw auto tien centimeter op mijn chauffeur de deur, zodat u kunt uitstappen op uw zijde comfortabel. wat ik niet begrijp … als deze over verkeersdrempels (warm als de onze? verdieping dwarsliggers?) sluipen alsof je in een opgeheven, 4-wheel-drive, pseudo-jeep-tuned auto. wat zijn de als offroading met boomwortels? of doen ze het niet geen offroading? wat vind ik begrijpelijk, … … dat deze high-gebockten vakken moet een parkeerhulp, als de kleine met hoge hakken eigenaren niet in staat te stel je voor het einde van uw auto. wat beviel me dan, op zijn beurt, dief, Japans, … … als op een regelmatige basis de krassen op de zijkanten (“leuk? er zijn geen parkeer sensoren voor de kant?”) wat, op zijn beurt, bevestigt mijn stelling dat … … hoe groter de auto, des te incompetent, de chauffeur. wat vind ik gevaarlijk, en … … dat deze grote dozen helaas de kleine stöppkes de kant van de weg nog minder te zien. dankzij de cowcatcher op het voorpaneel, drukt u op Ja comfortabel onder de auto. en wat ik net geleerd … … dat deze reuzen zijn verboden dingen (ten minste de hoge, vaste inbouw) sinds 2006, althans in het geval van nieuw geregistreerde auto ‘ s.

“pitbull-auto ‘s” (link verwijderd)

Be First to Comment

Geef een reactie