Press "Enter" to skip to content

weerstand tegen therapie

moeder: “nog steeds hoesten.” ze spreekt vanuit haar dertien jaar oude dochter zat naast haar. Ik: “heb je inademt?” dochter heeft astmatische problemen, door de manier, bij een bmi van 32 kg/m2, en ik had drie weken geleden op een inademing corticoid. moeder: “nou, we hebben de weggelaten. de hoest nog steeds.” ik: “ja, maar de longen is vervolgens gratis. en nu moet je het niet inademt, maar permanent, zodat het gaat om een verslechtering.” moeder: “mmm. niets. ze hoest.” Ik: “de duur van inhalaties nodig een beetje van de tijd. minder dan twee maanden, niets gaat er het eerst. u zou hebben om in te ademen. u bent nu op ok om opnieuw te beginnen vanaf het begin.” moeder: “Ja.” dochter: “Ja, niets, ik hoest.” Ik:”. dit voorstel (door de manier, drie weken geleden): alsjeblieft, je adem nu weer op een regelmatige basis met uw discus, ten minste tot het einde van oktober en dan ontmoeten wij hier weer.” dochter: “ik heb om te ademen moeilijk als ik een trap op of tijdens een wedstrijd.” Ik: “Ja.” (zie bmi) moeder: “en de hoest?” ik: “kijk: de lufu was met de kortwerkend geneesmiddel is echt goed. en nu uw dochter moet inhaleren gewoon permanent met uw discus, dat zo houden.” moeder: “maar wat doe ik met een drug, niets? Ik zal laten vallen.”, Ik: “natuurlijk, als ik u raden het medicijn te gebruiken permanent, en je laat het net na een paar dagen, het kan niets zijn.” moeder: “zo, zijn we nu de schuld van?” ik: “yeah!!! het is niet de schuld van. het gaat om het geven van het medicijn, een kans. anders kun je niet zien of het werkt.” een moeder en dochter in het refrein: “dus moeten we nu doen?” ik: “ja.” moeder: “misschien heeft u aaaah om te schrijven, maar eerder een hoestsiroop?”!!

Be First to Comment

Geef een reactie