Press "Enter" to skip to content

Lieve particuliere verzekeringen

Ik heb mijn nieuwe post aanmelding voor de Particuliere ziektekostenverzekering – was er een toename in de bijdrage. Had ik niet verwacht. Goed, natuurlijk, alles is duurder. Ik laat me Ja zelfs door de wet te verzekeren, maar het is niet mogelijk voor mij als een Onafhankelijke.

Vriendelijk de bijgevoegde brochure “achtergronden en beïnvloedende factoren van het huidige bericht aanpassing punten”. Het is van het merk dat de Wettelijke ziektekostenverzekering in 1980, vereist een gemiddelde van 189,22 Euro, heuer 746,63 Euro is niet te missen. De andere maken tenslotte. Betaald. Dan de redenen volgen. Ik citeer: “De medische vooruitgang van vandaag voor het succes van de behandeling, niet een paar jaar geleden nog ondenkbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk vandaag de dag het Gebruik van cardiac event recorders en cardiale stap naar een betere diagnose, ( … ), de kosten (…) zijn snel aan 15.000 tot 18.000 Euro makers.” In tegenstelling, mijn maand eruit ziet als een bijdrage die gelijk is aan het geheel van kleckrig. En verder: “daarbij zijn de prijsstijgingen te wijten aan de Algemene Inflatie, of de stijgende prijzen voor medische diensten, bijvoorbeeld door nieuwe regelgeving inzake Vergoedingen.” …

Uh. Moment. Een Nieuwe Kosten Van Het Regime? De niet mijn de nieuwe editie van het schema van vergoedingen voor Artsen, GOÄ van het jaar 2001? Dit was de laatste Wijziging – als de zogenaamde waarde van “11,4 duitse centen” op “5,82873 cent” werd omgezet. De laatste nieuwe editie van de GOÄ) dateert uit het jaar 1982. Twee en dertig jaar geleden ging ik naar school. En wettelijk verzekerd zijn familie. In 1996 was er opnieuw een aanpassing van de vergoedingen, dat was al achttien jaar, want ik was al een ingezeten.

Lieve Particuliere ziektekostenverzekering: rekening houden met de mening van degenen die zijn verzekerd bij U in de arts van het collectief. Als U mij mooie brochures in het huis, dan is consistent en laten van dergelijke passages. Dan voel ik me bedrogen minder.

Be First to Comment

Geef een reactie