Press "Enter" to skip to content

met vereende krachten

Goed, we hebben dit brullende, Rocky, Rick, slechts zestien maanden oud, een koude, hoesten, oren pijn doen, de normale herfst-koude-programma. Taak aan mij, luister -, nek-horloge, oor kijken, het normale studieprogramma. Moeder (proberen te overstemmen de non-stop gekrijs van de zoon): “ik kan hem uitleggen dat u wilt om het te onderzoeken… Kijk Rocky-Rick…”, ziet rende de Kleine van haar naar mij en weer terug, de kleur van zijn gezicht krijgt een Bordeaux-Rode. Hij heeft al begon te schreeuwen, want ik was nog in de kamer. “…de dokter doet U abhörchen, met het blauwe ding, Ja? Niet Boo-Boo, Ja, Rocky, Rick?” Het komt een beetje in de frontale Cortex. Het is te luid. Ik: “Wissense, de makkelijkste manier is altijd Zittend op de schoot van…” moeder: “Hoe nu? U wilt…?” Ik: “Nee, Uw Zoon.” Moeder: “Oh.” Het begint lastig uit te leggen aan uw zoon, die zet je hem nu op de schoot. Het volume Rocky-Rick ‘ s Zeurende voorkomt een akoestische opname van de toelichting. Ik: “het is gewoon…” ze liften hem uit de onderzoektafel, en stelt zich tot de Rocky-Rick zich om in buik-aan-buik-aan-veiligheid houding naar u, zijn Gebrul onder haar borst. Ik: “Dus ik kan het liep slecht met hem. Goed, ik begin bij het begin.” Ik sluit mij de Littmann-olijf in mijn oor en genieten van de rust. Alleen in een saaie dringt nu is het huilen van mijn trommelvliezen. Ik lip het t-Shirt van de jongen (“Gemaakt door Papa”) en luister naar hem op de rug, alle concentratie gericht op de korte momenten van de ademhaling tussen de twee roep van de fasen. “Je hoort van alles, de Heer Dokter”, brult me rocky ‘ s moeder in mijn linker oor. Ik schouderophalen. “Nu vanaf het begin,” zeg ik en houd mijn Hand een rollende beweging. Ze tilt de zeternde Iets van de borst en met één druk op de Arm een beetje naar achteren, zodat een ongeveer tien centimeter brede Opening tussen zichzelf en de jongen. Top. Optimale Omstandigheden. Ik druk op de bel om uw borst over de borst van de jongen. Geen Kans. Ergens komt een kind bij de hand en duwt afstand van de stethoscoop. Ik moet stoppen met de toegang tot en luister opnieuw. Nogmaals, de kinderen bij de hand. “Als je ziet de Hand?”, Ik heb te zeggen. “Zoals Wat? Oh…” ze houdt de Hand van haar zoon, dat ik het kan doen in de volgende kwadrant van de Borst. “Nu de tijd om volledig te draaien rond, alsjeblieft,” ik zal je laten zien hoe je, “nu de oren en in de nek.” Je maakt het tot tien minuten, de jongen is helemaal om te draaien, nu zit hij terug-naar-de-borst en kijkt me aan met verwarmd ogen. Verklaring van de moeder: Een Arm houden van de armen van de jongen, een Hand die op het voorhoofd. Ze knikt gretig. “Ik…” niet van ze Maakt. Mijn Ohrtrichter komt alleen in mijn linker oor. Rood, waarschijnlijk van het huilen. Vervolgens brak hij weg met de linker Arm. Duwt me opzij. “Nou, Hallo, het is oké,” zeg ik enigszins hard. Druk, laat ik mezelf haat. “Eh, mijn lieveling, mijn arme schat, de Dokter is een zeer lieve,” croons de moeder van een andere wereld. “Zo, en nu weer vasthouden,’ zeg ik en geef haar een bemoedigend gezicht. Otoscope voor de tweede, rechter oor. Kunt u het niet maken. Zack, vliegt naar zijn Arm en slaat me in het gezicht. Ik weer weg, helemaal flabbergasted. “Het vechten stopt,” zegt de moeder. Ik slik. Beat en de grenzen te overschrijden. “Dat is goed, vrouw, Rick, het is geweldig, alleen dat je hem dit,” zeg ik dan. Ik worp afstand van de twee van u en ik naar de recepten. “Zie Je niet, honing, elanden, hit it”, fluistert je weer, wat niet in het volume, noch de Intentie van het kind. Rocky-Rick voelt zich onbegrepen, en wordt toegepast op de sirene. Het neemt de geliefde cirkel weer rond, en wiegen de jongen te kalmeren. Mij, mijn koffie, gekalmeerd alleen in de voorkant van de deur.

Hallali, ik hou van de kleine ring te vechten in de Ochtend tijdens het onderzoek van een klein kind.

Be First to Comment

Geef een reactie