Press "Enter" to skip to content

Mevrouw neuner wint goud

telefoon kinderdoks telefoon kort voor 23.oo uur (door de manier, vijf minuten nadat magdalena neuner op de doellijn, reed – honi soit qui mal y pense)

Ik: “kinderdok, hi.” vader: “Ja, ik weet het niet noemen, want ik krijg de koorts van mijn zoon.” Ik: “Hallo. wat is uw naam?” vader: “meyer-schulze-müller. heeft al die tijd een koorts.” Ik: “en hoe oud is uw zoon?” vader: “twaalf.”, Ik: “jaar?” vader: “ja, zeker. twaalf jaar.” twaalf maanden over, waarschijnlijk meer van een probleem. Ik: “en sinds wanneer is dat zo?” vader: “nou, sinds vanavond met 20 klok een koorts en ik gaf hem een lepel van paracetamol, maar het gaat niet naar beneden.” Ik: “hoeveel heeft hij gehad?” vader: “van negen tot vijf.” Ik: “en wat is hij nu aan het doen?” vader: “nou, slapen.” ik: “prachtig. laat hem dan gewoon slapen. en in de ochtend kunt u weer meten met de koorts; en als hij heeft nog steeds problemen ondervindt, kunt u ook geven aan een andere drug. maar iets meer dan 5 ml van paracetamol. dat is genoeg, anders wordt een vijf jaar oud.” vader: “Oh. Ja goed. goede nacht, toen.” ik: “goede avond.”

déjà vu? mais oui.

Be First to Comment

Geef een reactie