Press "Enter" to skip to content

Na de verschuiving naar het kind arts

De vader zit naast de onderzoek tafel, en bladerde in de iPhone. De zoon, zoals -, drie-en-een-half, kijkt me aan met grote ogen. Hij vraagt zich af waar hij is hier terechtgekomen. “Hallo,” zeg ik. “Kinderdok.” En het schudden van de Hand van vader. Het opheffen van de Hand naar de Indianen groet en “Wie bent U?” de jongen. “Marlon, Tim,” zegt de vader. De iPhone is verzonken in de borstzak van zijn overhemd. Ik maak een gebaar, als ik was verbaasd dat het antwoord komt van hem, tikt u op Marlon-Tim op de neus, en de vraag of de stemming. “Ja,” zegt de vader. Goed. Het zij zo. “Wat heeft hij?” Ik heb een vraag. Marlon-Tim ziet er gezond, grijnst hij, het besturen van een Matchbox auto, de broekspijp omhoog en omlaag en brrrummt. “Als ik dat wist, zou ik hier niet zijn,” zegt de iPhone-vader. Ja, dat klopt. Hoe kan ik hebben. Grote Pointe. “Waarom ben je hier?” Ik zal het wijzigen van de vraag naar High court. “Ziek Is”, zegt de iPhone. “Of, EmTii?” Hij zegt het echt. EmTii. “En wat is dat precies?” “Sniff… denk ik.” “Voor een lange tijd?” “Oh, en hoesten. Ik bedoel.” Hij violen met zijn iPhone. Nu hij belt voor hulp. “Hij had een koorts?” “Ik Weet het niet. Je kan het niet geloven. Of, EmTii?” Brrrrrumm. “Oké. Hij hoest, want het is alleen ‘ s nachts of ook labels?” “Weet niet. In de nacht. In de nacht. Maar, in de nacht. Mijn vriendin zegt.” “Heb je alles?” “Man, je vragen te stellen!” “Heeft mama Je heeft gegeven? Sap of wat?” vraagt hij zijn zoon. Marlon-Tim haalt zijn schouders op. De Porsche is een korte, rechte voor de finish. “Omdat rum is wat, in de Kleuterschool? Wanneer u in de groep?” “Huh? Wat? Nope, denk het niet. Of. Ze zijn allemaal ziek, toch?” “Hoe deed hij slaapt de hele nacht?” “Ik weet het niet. Had ik de late shift. Dan sliep ik.” “Heeft hij zijn hoesten?” “Weet ik het? Als ik slaap, hoor ik niets meer. Helemaal niets.”

Waarschijnlijk de arme man is veroordeeld na het Ontwaken uit zijn vriendin, om te Marlon-Tim naar de dokter, met soortgelijke verklaringen zoals verklaringen die ik hier. “Fährste tijd om kinderdoc. EmmTii heeft een verkoudheid. Maar niet zonder een voorschrift zich te ontdoen van.”

Geweldige review van de medische Geschiedenis, of? Weg met al de dingen die Je leert in de studie: Gesloten vragen, open vragen. Vergeet het. Soms wil ik de kinderen zou alleen komen. Marlon-Tim zou in staat zijn om meer te vertellen over zichzelf en zijn runny neus van zijn vader. Goed. Echt ziek, was de Jongen toch. Dat is wat ik dacht, maar zodra ik kwam door de deur. Goed, en een recept gabs niet echt.

(c) foto op Flickr/Sprong Kye

Be First to Comment

Geef een reactie