Press "Enter" to skip to content

Mijn bezoek aan de kinderarts

Ik moet al een jaar of tien, elf. Ja ja, de volgende stap, en zo kwam ik tot de zomer in de secundaire school. Mijn moeder dacht waarschijnlijk dat het tijd was dat haar zoon moet een Check-up bij de dokter. Maar misschien ook niet: als je wist dat wat op? Misschien was ik ook te dun (in de foto ‘ s op het moment, ik beschouw mezelf eerder mollig, met de huidige kinderarts bril), misschien had ik twee verkoudheid te veel in het seizoen. Misschien is de moeder – in-law had gezegd wat de meer leefde in de tijd, een paar van de road trains. “De Kleine, de bubbels, Ja het “onze vader” door de Ribben.”

Hoe het ook zij sleepten mij naar de kinderarts op de site. Dat was ergens in de achterkant van de Oude stad, net naast de bakkerij met de melk broodjes voor de zondag, en aan de rechterkant van de “food Wurtz”, van de later, een LIDL, en later nog een lege winkel. Op het einde was ik in staat om me in, de Heer Wurtz, een water-ijs, deze groene chemische stoffen in plastic, de levering, hetzij op de handen of de kin, maar ongelooflijk lekker na kunstmatige bos master geproefd.

Alles was wit betegeld. De vloer, de muren, op de Achtergrond, zag ik een raam zonder gordijnen, die gingen naar de achtertuin, een hond blafte. De arts was ook tegels. En had een broodje. En een gouden gebreide ketting, die hebben geleid tot haar bril op de hals. Later in het recept geschreven, ze zette het over de top van haar Bril een lui oog. Viel de man was nog niet uitgevonden. Uw stem niet, ik kan het me niet herinneren, u sprak met mijn moeder en niet met uw patiënten.

Haar stethoscoop was koud er was eigenlijk zo, er waren de tijden waarin de “koude stethoscoop” gemerkte in het collectieve geheugen van de ouders van vandaag – en je handen ook. Ik zat op een donker groene bank, de vreemde geluiden waren, wanneer de huid van mijn dijen abklebten de verandering van de Positie. Op corrosief voor de meeste van de In-De-nek, gemaakt met een koffie lepel, ik had te stikken en mijn ogen schot vol met tranen. Later in de ENT stage, ik ga mijn excuses aan mijn medestudenten, die hij niet te zien krijgen mijn Huig veel, omdat mijn lichaam fel tegen de Tong en spatel gestochere gevechten.

Het resultaat van het volledige onderzoek, een consult naar de plaatselijke tandarts was vullingen met de zeker wekelijks tandheelkundige (zonder verdoving, zelfs na de verhuizing) en een verordening op fysiotherapie door een links convexe scoliose” (zeker mijn eerste medische term die ik sprak zonder te weten wat hij bedoelt). Het is een rondslingeren op de fiets van rubber en Zweet ruikende matten in een groep van andere Skoliotiker, waarvan de belangrijkste was om de kat te verplaatsen bult vorm afwerking. Mijn speciale gymnastische oefening om de kaars.Ik was de Kleinste in de klas. De andere had van puistjes.

Beide therapieën waren ingedeeld door toekomstige collega ‘ s als onvoldoende – de tandarts had de financiële belangen, en de Gymnastiek bracht één keer per week, niet een enorm Voordeel. Immers, ik was toegestaan om naar de laatste alleen, de praktijk voor fysiotherapie is twee blokken van het huis – ik was zelfs op het voorgeschreven teken dat ik er was. Dat betekende iets als een volwassen.

De arts heeft toen met pensioen te gaan en zijn we verhuisd. Gelukkig, ik was nooit echt ernstig ziek, afgezien van een long ontsteking, met twaalf en een Pfeiffer de ziekte van pfeiffer met Sweet Little Sixteen (twee weken na mijn toenmalige vlam). Een arts van de praktijk, zag ik weer als een burger. Voor een ziekteverlof. Mijn moeder – een children ’s van de verpleegster uit de jaren Vijftig/Zestig – had waarschijnlijk besloten om het te doen zonder een … zo’ n … Artsen.

Be First to Comment

Geef een reactie