Press "Enter" to skip to content

Smoke gets in your eyes.

Na U3 (het Voorzorgsbeginsel een maand) ratchet en ik vind het heerlijk om met de ouders. Deze screening is vaak de eerste kennismaking met de nieuwe kinderarts, omdat ik een beetje meer tijd. Dus het is nog steeds gesproken over dit en dat, de Vaccinaties gebarsten, meelevend, lachte, en hij glimlachte, toen de ouders van de onrustige nachten, rapporten en de diverse stedelijke gemaakt legenden uit de hele wereld, de ineenstorting op het jonge gezin.

 

Vader: “Wat kunnen we doen voor het Goede?” Hij is de casual type en vraagt de door de manier, alsof hij wilde zeggen, u doet niet hebben om alle onzin. Ik: “Wat bedoel je precies?” Vader: “Nou, er is er gymnastiek, maar Baby, Massage, Yoga, Zwemmen, stroppen of niet, peutergroepen, PEKIP…” ik: “Oh Ja, alles is eenvoudig zo belangrijk. U weet hoe u kunt helpen uw dochter het meest duurzaam?” Vader: “Ja? Hoe?” Ik: “de twee van u het Roken.” Ik rook het al, ik kwam door de deur. Vader: “jij hebt makkelijk praten. Ook wij rook nooit in de nabijheid van het Kleine.” Vertel het en geeft zijn dochter een kus op het voorhoofd. Ik: “Zeker. Ik zie in de avond, Ja, met al de arme vaders en moeders op het balkon, toen ik lopen door de wijk.” En ik zie genoeg ouders om te gaan op een wandeling met een Peuk in de Hand, duwt de kinderwagen, of een snelle sigaret op het klimrek Express, voordat u de Kleine-Philipp van zo ‘ n lift. Ik: “Verwacht u dat… een vak van de dag?” “Ja…” – “zowel van u?” – “Mijn vrouw is slechts de helft van het, ze is het geven van borstvoeding, Ja…” – “1.5 pakjes per dag, die op dit moment kost hoeveel?” – “Vijf-en twintig.” Ik tel op mijn vingers: Ono, Mene, Één, Twee, Drie, computing oplossing komen. “Het is net onder de 34000 Euro, totdat hun dochter is, acht tien. Natuurlijk, geen rekening gehouden dat de sigaret de prijzen zullen blijven stijgen en u heeft de neiging om sterker te Kantelen naar de Zoekopdrachten die voldoen aan en zijn duurder.” Vader: “Het is Waar. Ik heb met mij van alle mensen. Een prachtige auto dat is.” Ik: “Maar voor uw dochter’ s coming-of-age!” Vader: “zolang ik kan niet toch opslaan. Sinds ik koop me mezelf een nieuwe auto.” De moeder op de Achtergrond rollen zijn ogen. Ik: “Niet als je rookt. Geef het voor uw dochter! Als het niet voor jezelf of voor de portemonnee.” Vader: “jij hebt gemakkelijk praten.” Ik: “Rechts. Ik wel. Ik heb namelijk gaf moment tijdens de studie.” Vader: “Als een arts, is het voor u makkelijker.” Ik: “Ja, waarom? Want we zien al de slechte dingen die ervoor zorgt dat de rook?” Vader: “Naaa. Omdat je kunt krijgen, maar andere dingen, zoals naar de paar Stokken.”

?

Be First to Comment

Geef een reactie