Press "Enter" to skip to content

Snurken neus is verloot

Hi Guys —

na de reactie Termijn reeds was verstreken op de vrijdagavond – ik was me maar außerhäusig gevolg van het Congres van de zuid-duitse vereniging voor kinder-en jeugdpsychiatrie van de geneeskunde en de Kindergeneeskunde aan de aanraking, jetztet dus alleen voor de verloting van de bekroonde boeken.

En de winnaars zijn:

Het boek “Hoe vertel ik mijn kind’ — Jeb. De “pluche storm’ ik geef weg — Bine. En het boek van de onbekende kinderen van de dokter mag ik om weg te geven — Gesine (die eigenlijk had de loterij op nummer 1!).

Veel plezier aan u allen voor Uw winst, heb ik je al geïnformeerd per e-mail, zodat u kunt mij uw adressen. Dankzij mijn eigen geheimhouding ik je vertel aan iedereen. Dank aan Iedereen voor het meedoen, sorry als het niet! Misschien een andere Keer…

Be First to Comment

Geef een reactie