Press "Enter" to skip to content

Snurken neus is verloot

Hi Guys —

na de reactie Termijn reeds was verstreken op de vrijdagavond – ik was me maar außerhäusig gevolg van het Congres van de zuid-duitse vereniging voor kinder-en jeugdpsychiatrie van de geneeskunde en de Kindergeneeskunde aan de aanraking, jetztet dus alleen voor de verloting van de bekroonde boeken.

En de winnaars zijn:

Het boek “Hoe vertel ik mijn kind’ — Jeb. De “pluche storm’ ik geef weg — Bine. En het boek van de onbekende kinderen van de dokter mag ik om weg te geven — Gesine (die eigenlijk had de loterij op nummer 1!).

Veel plezier aan u allen voor Uw winst, heb ik je al geïnformeerd per e-mail, zodat u kunt mij uw adressen. Dankzij mijn eigen geheimhouding ik je vertel aan iedereen. Dank aan Iedereen voor het meedoen, sorry als het niet! Misschien een andere Keer…