Press "Enter" to skip to content

Snurken neus, en de werelddag van het boek

Het snurken neus ik en wereld boeken dag is het vandaag.

Helaas, ik was de laatste tijd ongelovig tomaat, wat genoeg is om te bloggen, het is gewoon tijd voor een paar Tweets en dacht hoe het gaat met de Blog. Vandaag (dankzij een gratis ‘ s Avonds vanwege de nacht van de Kinderdok-vrouw) ben ik, nogmaals, voor Surfen en stuit onmiddellijk op de werelddag van het boek en de grote actie “Blogger lezen geven de gave van de vreugde, ik heb niet geregistreerd is (zie snurken neus).

Maakt niet uit, zo “laten we onze eigen vuurwerk” (AKA Paul Simon) – ik nog steeds deze dag als een gelegenheid om het weggeven van drie boeken:

– “Dus ik vertel mijn kind”, door Adele Faber en Elaine Mazlish, hier is een recensie – “In het pluche stormen” van Wolfgang Herrndorf, hier kort besproken. – het boek van de onbekende kinderen ‘ s arts

Iedereen die wil deelnemen aan de verloting hieronder is een (vriendelijke) reactie, met vermelding van de Aanvraag en het E-mail adres (wordt niet weergegeven). Ik zal proberen dat dan later door middel van random.org of zo. Het boek, dat wordt gewenst door iedereen,😉 gaat dan onder alle de weg . Ja, u kunt ook wilt aan verschillende boeken. Het Recht van Linksweg zijn uitgesloten. Veel Plezier. Oh, Want ik begon laat in de world book day, de mogelijkheid om Commentaar te leveren tot en met vrijdag, 25.4., 20. Vervolgens is maar het einde.

EDIT: de deadline was, sorry. Loting volgt.

Be First to Comment

Geef een reactie