Press "Enter" to skip to content

something wicked op deze manier komt

Het spijt me voor de verhoging van de off topic posten voor de laatste keer – eipad dank u – maar soms is er meer belangrijk, omdat in de praktijk gebeurt in de wereld.

een held van mijn jeugd (töfftöff, ik ben oud) overleden – fahrenheit 451 auteur ray bradbury. dank u voor de vele spannende uren met zijn verhalen. mijn entry was “het kwaad komt rustig”, ik ging door alle korte verhalen met hem op de mars hebt gelopen en hebben geleden met guy Montag, de boeken te verbranden, en later naar een afgelegen rivier met de overgebleven boeken liefdevolle reciteren ook, Bradbury ‘ s boeken door het hart.

ray bradbury is werkzaam geweest in veel van zijn teksten met de coming-of-age thema van de protagonisten, in de mate die hij is – naast science fiction – een groot schrijver voor jonge mensen. nog steeds de moeite van het lezen waard.

Be First to Comment

Geef een reactie