Press "Enter" to skip to content

Voetbal bevoegdheid in de praktijk

We zouden graag hebben, in de praktijk, de EM-2016-game kalender, de dozen zijn goed, consequent te laat, aangevuld, ook, Zoals met de meeste plannen van dit type, de vakjes zijn te klein.

Een tien jaar oude Ventilator (samen met het “team”Jersey, Reus) is ons Plan en bekeek hem aandachtig.

Fan: “Wat De Hel Is Ditschl?” Ik: “Nou, Duitsland. Er is te weinig ruimte om te Schrijven.” Fan: “Aha… En Geen Ir?” Hij doet echt hard te Ontcijferen, zelfs mijn dokter claw. Ik: “In Noord-Ierland.” De Ventilator schudt zijn hoofd in afkeuring. “Zie je niets op. En de resultaten zijn ook niet alle van hen.” Ik: “Ja, het spijt me, we komen er.” Fan: “En omdat? De chip en de Fra?” Ik: ‘Spanje en Frankrijk.” Fan: “Het vliegen toch. Brauchste niet eens een wedstrijd.” Ik: “Wie is de kampioen van Europa?” Fan: “het is zo Ver, ik dacht van Italië. De Oude zijn echt onder de indruk. Crass. Maar CR7, moet u niet vergeten.” Ik: “Echt. Portugal moet een inspanning leveren.” De Ventilator trekt de wenkbrauwen op: “Wat u aan het typen bent? U…”, hij me ogen, een duidelijke beoordeling van mijn leeftijd en mijn gebrek aan voetbal expertise, “… je gelooft…”, nu houdt hij de Hand over de mond, als je als professional in het veld, dus dat er geen lip lezer de geheimen te leren: “Ditschel!”

Dan breekt hij uit in peals van het lachen.

Be First to Comment

Geef een reactie