Press "Enter" to skip to content

voetbal off topic

Ik moet zeggen, ik was blij dat ik zelden zo veel op een voetbalwedstrijd, zoals vandaag tegen manchester. Ik heb met schalke zo weinig op de hoed, zoals nessy met bayern München, als men begrijpt de vergelijking, en toch: iedereen die heeft gezien de wedstrijden tegen de comfortabele steun in de rug van de Italianen de andere dag, in de hoop voor een meer vanavond.

en tot slot moet ik zeggen. als de volgende dag de enthousiaste voetbal jongens voorbij het tiende jaar van het leven komen door de deur, maakt niet uit welke club Jersey je gewoon dragen moet in staat zijn om te praten met de kinderdok op zijn minst een beetje slim voetbal in de avond. dat was voor het wk voetbal, dus, als de lokale club aan het spelen is live op TV, of bij u thuis. het is vergelijkbaar met de zendingen zei op kika of rtl2 – een klein gesprek is er altijd. niet dat ik of een idee kreeg ik al de Squarepants volg assimileren wat dragonball z betekent – maar in ieder geval ik heb een idee te krijgen over als ik weet dat er zoiets bestond als goa en waar het over gaat, of wat twaalf-toons muziek.

goed. genoeg van de gezochte relaties tussen de cl-halve finales en de kinderen en van mij 😉 – vrouw kinderdok maakt vandaag iets met je vriendin, de kinderdok kinderen zijn bij de kick-off, al in bed – ik zal er zeker van dat – en dan, raul, manuel en ik zijn gekleed in blauw en rood gemaakt, hopelijk aan het eind van de nat.

Be First to Comment

Geef een reactie