Press "Enter" to skip to content

we zijn gauck

aan deze dag, de Federale President keuze hoeft u niet bij mij zijn, en niet) om te stemmen voor mij de politiek in het Federale parlement, en ik ben te weinig (dat wil zeggen niet partij-politiek georganiseerd, op zijn best. en ik heb nu geen openbaar belangrijk office, dat zou kwalificeren mij als vertegenwoordiger van mitbestimmer in de verkiezing. omdat ik laat de andere 1,5 x 10 tot de min 3 procent van de bevolking, bijvoorbeeld, sönke wortmann, of walter sittler, of de willi wekker.

maar alleen omdat ze kiezen meestal geassocieerd met partijen, zodat zij ook stemmen lijn, ik stem voor de Heer gauck. argumenten genoeg vervangen, maar de bottom line is imho de integriteit en onafhankelijkheid gauck, vooral in duidelijke tegenstelling tot de actieve politicus wulff. en de opiniepeilingen blijkt dat de meerderheid van de mensen denkt dat gauck. de politieke apathie van de burgers willen een echte politicus, maar een persoonlijkheid die staat uit het midden van de mensen op de partijen. een vrouw zou zeker veel te laat, maar eindelijk hebben we een Kanselier als de kwaliteit.

we zijn dus gauck.

ook een mooie kampagner voor gauck.

Be First to Comment

Geef een reactie