Press "Enter" to skip to content

zoekopdrachten worden verschillende

moeder: “herr dokter, ik heb niet beëindigde de sigaret weer dus hij is er verslaafd aan.” (na drie dagen, voordat het echte vet obstructieve bronchitis) ik: “maak je geen zorgen, het is niet verslavend.” moeder: “maar je leest zo veel, als men begint te veranderen, moet je inademt.” Ik: “nee, nee. als u niet ingeademd consequent over de aanbevolen periode van tijd, dan moet je het inademt in fasen. en dat betekent dat u altijd inademt.” moeder: “zo geleden, maar verslavend.” s klinkt bobele als vier dagen geleden – obstructieve, giemt, terugvorderingen om de hals notch, en intercostale. Ik: “ok, ik kan begrijpen dat je Ja. maar op het moment dat uw zoon in ieder geval moet de drug, of u kunt zien op het moment is het een verbetering?” moeder: “nee, niet op dit moment. maar als ik had ingeademd, want het was goed voor hem.” Ik: “. blijf dus inademt keer per week.” moeder: “maar dan moet hij de drug toch.” ik: “ja, hij moet gewoon.” moeder: “zo geleden, maar verslavend.” soms praat je in cirkels of langs elkaar heen. het gesprek gesleept op een paar meer uitwisseling van woorden, zelfs op korte-sobotta-tekening van de luchtwegen en van het mechanisme van actie van luchtwegverwijders. maar mama ‘ s geest was al zeer ingelegd gewoon unapologetic wezenloos. we hebben afgesproken dan op een week-inademing – dan horen we het, bobele weer. en nogmaals proberen.

Be First to Comment

Geef een reactie