Press "Enter" to skip to content

Kerst pack kan worden verschillende

Aan het einde van het jaar krijg ik de melancholie, je kunt ook zeggen, Muse, het klinkt een beetje meer na de Kerst. Ik denk dat meer royaal over de ouders, over de kinderen toch. Ik ben meer ontspannen in het uitzicht, ondanks de laatste post, twee dagen geleden. U allen moeten dragen van een pak.

De andere dag zit ik bij de dierenarts. Ik ben de Patiënt, in plaats van, de kat. Ik ben de ouder. Ik wacht een half uur, hoewel de kat, mijn zoon en ik zijn op tijd en de eerste die kwam door de deur. Goed. U kunt dit zien vanuit andere invalshoeken. Op een gegeven moment het Implementeren in de behandeling kamer, alleen het markeren tijd, want we zitten nog steeds meer dan in de wachtkamer voor. Maar er is ook een Bokser met het genaaid oog en de oude dame met de zieke papegaai die zat alleen japsig in de hoek. “Niet waar, Pelli is nu opgeslagen”, had gezegd dat de dieren arts-assistent. Het waren zeker eerder op. Ik kan dat begrijpen. Voor ons, het is alleen de controle van de controle.

De Doc is jong en ontspannen, hij ziet U direct in de ogen zonder Dodge en legde alles zeer zorgvuldig. Ik denk dat het goed is. Hij weet niet dat ik toevallig een collega, zodat hij legde me uit dat de verschillende typen van de ontsteking en wat is cortisone injectie in het lichaam. Is ok. Tot slot, ik plaats mezelf en oute mij met een neerbuigende “je kunt praten, eerlijk is eerlijk, ik ben een dokter.” Mijn zoon is stil. Dat is het: “vader, U weet dat, nietwaar?” Help, hoe gênant.

Zeer professioneel, hij gaat naar alle van de vragen van het dier vader heeft dit, mijn zoon, er Gebeuren, hem, de kat en het houden of het terug in de Doos, rug stopper (van de we hadden voor bijna uit van de shake, nu gaat ze vrijwillig). Dank u, merry Christmas, happy new year. In vijf minuten zijn we er weer uit. De verhoudingen van de stemmen: Zes keer zo lang als we op hebben gewacht. Of het zou in mijn kamers.

We zijn nog steeds op de registratie en kunnen verzamelen. Tenslotte moet u meteen betalen in contanten of door de EG. Op de plank achter de toepassing, de bijzondere producten, het “je kunt het alleen krijgen bij uw dierenarts” veterinaire exclusieve stapel. Bijna alsof je naar de kapper, evenals de speciale shampoo wordt verkocht tegen een speciale prijs. Het werd toegekend aan de collega ‘ s. Iedereen die niet op patches als zijn salaris? En als een dierenarts is hij met de dingen, zoals de wetgever die het ziet, toch?

Terwijl we op onze Jassen, dus mijn zoon en ik, de kat, de kat jammerende reeds, in afwachting van het naar huis rijden op de achterbank, de oude dame met de lege vogelkooi uit het andere onderzoek kamers. Je ogen zijn rood, de rechterhand doe een kanten zakdoek. Ook moet je betalen voor de redding van de papegaai is goedkoper dan de genezing van onze kat. Ze geeft de verpleegkundige een uitgebreid coupon voor de koffie Fonds en is dankbaar voor de steun dit jaar. Materiële vaste activa wenst u een Vrolijk Kerstfeest en “… tot de volgende Keer.” Onze kat is zo schattig! miauw! en mijn zoon kijkt me aan met grote ogen.

Ik ben beschaamd over mezelf voor de beetje ziek in mijn cat. Een aantal van de percelen zijn zo groot dat je kunt dragen in het einde van het jaar.

Be First to Comment

Geef een reactie