Press "Enter" to skip to content

zoekt en gij zult

het constante geraas, de vraag van de zoekopdrachten, die betrekking hebben op mama google op mijn blog, hier zijn een paar hoogtepunten:

oude wondermiddel voor nachtmerries is een goede vraag, misschien een dromenvanger? je zag dat de man besneden werd – dat is mooi. is ook niet zo moeilijk. wat moet ik doen als mijn kind is niet een bloed – maak je geen zorgen, dat doen we dan. wat mut, dat mut. kinderdov – moooment, slechte relatie, nog niet. klein kind met een wattenstaafje doorboord – ouch. dat zou wat de plaats van de misdaad. wie het boek kent de tetanus liggen – ik weet alleen het ligt op het gelijknamige boek. iemand doden bolletjes, het was een populair onderwerp hier, het ding met de overdosis. doden waarschijnlijk werkt volgens hahnemann, alleen als je strychnine naar een d300 – of, als alternatief, helemaal niets. een kind heeft altijd een hand in mijn nek – Ja, ik besproken in feite – met lange discussies. psychologie van het kind de 4-jarige borst grijpen – hetzelfde spoor. maar zeker is dat niets voor de kinderen en psychologen, maar ook voor de familie van de therapeut of de child guidance centre. de aok betaalt de u11 – nr. mijn opa schlosser – mijn voorganger was. educatieve diagnose moet not – for heaven ‘ s sake. en toch doe je het.

Be First to Comment

Geef een reactie