Press "Enter" to skip to content

Ik denk dat ik sommige zuurstof

Ik: “En hoe vaak ga je uit met uw Elias-Moritz?” Moeder: “wat nu?” Het kind is drie weken oud. Ik: “zeker, waarom niet?” Moeder: “De verloskundige, ik mag niet gezegd dat nog niet.” Ik: “Aha. En wat is de bedoeling?” Moeder: “je zei dat als je zo vroeg uit, het kan leiden tot tocht, want van de Wind en zo.” Ik: “Aha.” Moeder: “… Ja, en dan kan het niet de ontwikkeling van het kind goed.” Ik: “Aha.” Moeder: “Precies. En dat is waarom ik, zelfs voor de osteopaat, of alles verder in orde is.” Ik: “Wat zou er fout zijn?” Moeder: “Nou, omdat het trauma van de geboorte en dat alles.” Ik: “Geboorte Trauma. Dus: -ongeval? Dus ik heb gezien dat deze normaal natuurlijk proces nooit.” Moeder: “Ja, zei de vroedvrouw.” Ik: “hebben We ons verliezen in een week, als we kijken toch weer, als alles in orde is.” Moeder: “Maar ik moet de Verwijzing naar de osteopaat.” Ik: “het spijt me, maar de Overdrachten kunt u adverteren met een arts.” Moeder: “maar het is een genezer.” Ik: “.” Moeder: “Maar dan doet het voor het geld.” Ik: “Rechts. De ziekenfondsen en de Artsen hebben gemaakt van de Voorzieningen. Het is dus niet nodig om de osteopaat.”

Lieve verloskundigen, voor Mij, de natuurlijke bodem is Uw voortdurende aanpak van eerder echt de voorkeur. Want van mij, ook met home geboorten en alles. Wat is het praten over de laatste tijd, te hulpmiddel om de jonge ouders rang – Nonny. Nu de kinderen zijn niet toegestaan veranderingen meer in de frisse lucht! Ja: Verloskundige Bashing. En nu, als een klein kinderen dokter-bashing-omdat-verloskundigen-bashing.

Be First to Comment

Geef een reactie