Press "Enter" to skip to content

als het muntje valt

vader: “herr dokter, schreibense weer de salbutamol spray voor de torben-hinnerk op?” (= standaard drug bij obstructieve bronchitis) mij: “oh, maar ik heb geformuleerd, maar het was pas twee weken geleden, is dat alles?” vader: “nee, maar mijn vrouw heeft gebruikt, die had ook een hoest.” Ik: “maar dit is nu niet het gevoel van het ding. uw vrouw was de tijd bij de dokter?” vader: “nee, want van de bit van een hoest?” Ik: “het is immers zo slecht, dat je de spuit van haar zoon, die eigenlijk voor hem bestemd.” vader: “maar het heeft me geholpen.”, Ik: “helemaal goed. u kunt een recept bij de dokter, je moet niet om Ja te zeggen, dat het voor uw zoon.” vader: “Oh?” ik: “ja. zou eigenlijk de consistente, of is dat?” vader: “maar dan moet mijn zoon krijgt een drug die is bedoeld voor mijn vrouw.” jau. precies.

niet dat ik een probleem heb met die, als de in-house apotheek zal worden geserveerd in de familie rond. maar salbutamol is niet een eenvoudig huis apotheek betekent, maar niet een echt sterke medicatie mag alleen worden gebruikt in de juiste indicaties.

Be First to Comment

Geef een reactie