Press "Enter" to skip to content

… altijd hoe het voelt.

Ik: “Zo, zijn we nog steeds bezig met de twee vaccinaties. Dit gaat in de dij.” Moeder: “Hoe? Niet in de kont? U vaccineren in de kont!” Ik: “niet Echt. Het aanbevolen voor een lange tijd. De spiermassa van de dij is compacter, de bijwerkingen gering. Op de Po er zijn te veel diepere structuren kunnen worden verwond. Daarnaast is de opname van het vaccin is beter, want het is zeker te bereiken van de spier.” Moeder: “Oh? Dus mijn arts gevaccineerden altijd in de Po.” Ik: “… Ja. Sommige van mijn collega ‘ s doen. Dus, tja … dan Oudere.” Moeder: “De Oudere? Mijn dokter is een beetje ouder was, dat is waar, maar je … ben je niet ouder te worden?”

Ja. Ja. Ja. Ik had een slechte dag, het was een beetje later in de middag, en de avond voordat ik gelezen te lang. Ik had ook niet had een beetje hoofdpijn op de dag en ik ben in de ochtend, een nieuw t-shirt te dragen. Dan had ik mijn haar knippen een beetje geleden, en de laatste van de koffie.

Maar nee. Zo oud ik heb niet het gevoel dat het nog.

Be First to Comment

Geef een reactie