Press "Enter" to skip to content

choki voor japan

er is een actie van het Zwitserse bedrijf “mijn zwitserse chocolade”, de *offerte* Voor elke ontvanger, Blog*, schenken we CHF 2.00 en ten minste 1 000 CHF. In het geval van 1’000 Blogs, zodat deze zijn, bijvoorbeeld. al 2’000 CHF – de maximale donatie limiet zou worden 10’000 CHF. Bovendien, elke begiftigde Blog* na Mail de tegoedbon voor 1 gratis tabel inclusief verzendkosten, natuurlijk, eigenlijk. Het geld donatie gaat naar het nationale keten, die momenteel verzamelt voor Japan donaties *einde citaat*

cool ding, en ik ben blij om het te doen, dankzij pharmama voor de voucher te worden gestuurd, zoals een zoet-stick, ik ben erg blij. … en ga zo maar iemand maakte me blij, hier is mijn chocolade ned: – avialle – de heldin – frl. crisis – de politie – nessy – de Zweed – claus ast – one-man – chocolade blogolade neonatalie zou ook worden, maar de gaven van pharmama😉

eigenlijk, moet ik het posten van deze “reclame III” call😉

Be First to Comment

Geef een reactie