Press "Enter" to skip to content

de in het midden

wanneer bloggen, heb ik de neiging om meer van de leuke dingen van het dagelijks leven, werd toegevoegd. of het onvrijwillig komische, geschreven eerste om grappig te zijn, maar bij nadere inspectie of beter objectieve afstand schok, of op zijn minst verontwaardiging. maar elke dag is ook, in sommige situaties, ik ben niet zeker of ik het ervaren van het nu, of als ik niet verdämmere als in een droom, waarvan ik auswache. sommige dingen zijn niet glaubbar. en anderen zijn zo gewoon, gebruikelijk en altijd dezelfde is, u te zien in subcorticale.

vergelijkbaar met de kinderen met ADHD: de val op en van de serie, praten over je, tussen ouders, tussen leerkrachten en ouders, tussen de leerkrachten. alleen u kunt bepalen het leven van een hele klas. op het gemiddelde, de normale, nauwelijks spreekt. en dan nog, misschien is de bodem, de migranten, de verwerkte hebben al herhaalde de klasse, het zuchten in de leraren-conferenties. van de klas van mijn dochter, ik weet dat je naast je vrienden alleen de klasse, de verliezer en de clown uit in de klas. zelfs na een paar jaar van school namen op duiken er opnieuw en opnieuw, ik heb nog nooit gehoord van – dit is het Centrale blok, ook niet aan mijn dochter.

misschien op een vergelijkbare manier in de praktijk wordt uitgevoerd. en de verkoop in deze blog. Ik ben gaan schrijven meer van hen in de mittelbau. niet goed, nee, niet warm, ook niet normaal, de enige definitie, nee, de kleine extreme, en toch, het goede, het instinctieve, of het nu ouders of kinderen, het authentieke. het zijn de kleine en grote mensen die de kamer vullen, alleen al omdat ze er zijn. waar u stap voor stap door de deur en je ook weer volgens het onderzoek, om te vertrekken, want dat is al. de, de zorg, en niet die van uw ouders of uw kinderen. ze negen-tiende van de dag. over jou ik moet schrijven. omdat mijn dagelijks leven is niet oud, maar mijn avonden zijn prachtig.

Be First to Comment

Geef een reactie