Press "Enter" to skip to content

de kinderdok als een nerd

dus. nogmaals, ik heb de driemaandelijkse update van mijn oefening programma te wassen over mij, achter mij, waaronder een vervelende updates aan de medicatie software programma is onzin. en sinds deze wordt uitgevoerd op de server en vervolgens in de tweede stap van de klanten worden opgegeten te worden – niet nodig is voor u van belang zijn, is zo ‘ n nerd-babble – gewerkt, uiteraard alleen in het tweede, derde, vierde start-up. alsof ik niks beters te doen had. voor mij, en de doorweekte pizza doos met twee kwart-rust van een dergelijke inhoud, samen met twee opgedroogde koffie kopjes. alleen de POS frame, bekleed met witte band samen.

en omdat ik wil beloon mij voor vier (!) uren God damn pc aan het werk – ik stuurde mijn amazon kar op de weg – twee boeken en … de nieuwe zilveren maan. het goede wint.

Be First to Comment

Geef een reactie