Press "Enter" to skip to content

dit is niet een lach!

de moeder en ik waren aan het praten over de taal vertraging van twee jaar bobeles, wat kan je doen om het bevorderen van het overleg dat de drie uur televisie per dag is zeker goed, en dergelijke. hier onderzoek ik het kind en het verhogen van zijn humeur een beetje, kitzele ik op de zolen van de voeten, terwijl het bewegen van de benen door.

moeder: “wat doe je?” ik: “ik zoek de justin, marian.” moeder: “Ja, maar op de voeten.” Ik: “Ja?” moeder: “omdat het u niet toegestaan om contact met de kinderen, maar ook, en niet zo prikkelen.” ik: “Oh?” moeder: “ze vertelde me, kinderen spreken weinig, als het kriebelt u voortdurend.” Ik: “dus?” moeder: “Ja, Ja, dit heeft iets te maken mitm membraan, dan gespannen en de kinderen roddels, niets.”, Ik: “interessant proefschrift. en wie zei dat?” moeder: “mijn vriendin, die al drie kinderen en hun moeder heeft horen zeggen dat een logopedist.” Ik: “goed.” waarop ik bobele, en hebben nog genoeg geprikkeld door. de stemming door. van de kleine vond het geweldig. en we hebben dit gerucht uit de wereld.

Be First to Comment

Geef een reactie