Press "Enter" to skip to content

dus wat is banaal en primitief

populaire verbeelding, reden: wratten. groot, klein, dik, dun, dell, doorn, kip oog. zo ook in het geval van deze veertien-jarigen:

Ik: “sinds wanneer heb je dat?” veertien-jaar-oude: “een paar weken.” ik: “zijn al heel wat.” veertien-jaar-oude: “yep. dat is waarom ik hier ben.” Ik had alleen ooit gezien fussohle – twee/drie wratten balen aan de voet – niets dramatisch. Ik sta op het punt om te beginnen mijn lezing over het onderwerp van wratten (kost tijd, niet rumschneiden, borstel -, en stucwerk remedies zijn ok, maar geen wonderen, enz.), sinds mijn standpunten van de grote fusszeh valt – het houdt echter, met wüster (de koppeling alleen met een stabiele maag onychomycose en lysis volgen:). ik: “uh. de wratten zijn onschadelijk vergeleken met dit. sinds wanneer heb je dat?” veertien-jaar-oude: “voor veel langer.” Ik: “en niet in behandeling? dus moet je gaan om de huid arts.” veertien-jaar-oude: “ik ben, Ja. elke keer een week. dit ziet er al beter uit.”, Ik: “okeee. en wat van de wratten zegt? sinds bent u aan het juiste adres.” veertien-jaar-oude: “dat van de niet behandeld. Ik zegt, dus ik moet naar de dokter gaan.” “en waarom niet voor het behandelen van de wratten? is maar de huid ook.” veertien-jaar-oude: “hij zegt, dat is zo banaal en primitief, om te gaan met de huisarts.”

oh. dank u. en vanaf die dag heb ik besloten, alle banale en primitieve verkoudheid naar de huisarts, alle verzoeken babyvoeding voor de voedingsdeskundige en een soort van navelstreng zorg, en de zuigeling puistjes verzenden turfen naar de verloskundige. en praat met slaapproblemen, voeding, spenen en droog kan leiden van nu af aan, de buurman. sone primitieve werk, mijn tijd is voor mij een schande.

Be First to Comment

Geef een reactie