Press "Enter" to skip to content

gedachten die niet van mij

de praktijk van het dagelijks leven, maar blijft altijd een bron van vreugde en catharsis. weer een ervaring die het leven te bieden had interessante facetten, of gedachten die niet mijn, ten minste, en nu nog steeds – dus ze zijn uitgesproken – de horizon van mijn denken, fleuren, Glans, en open in de wereld van de anderen, de magie van de synapsen en elegieën. in de avond van elke dag, kan ik herinner me terug naar de regen contacten met de reflecties van anderen – en elke dag laat ik mij onder druk gezet en weerkaatst al het kwaad in deze blog en geef het de mock-prijs, de ‘open oor’ naar het internet voor de zalm gezicht rotten weg, van de er lijkt geen ontsnappen aan.

maar wat is links voor mij:

moeder: “Ja, ok, het is vijf en kunnen niet jurk. maar wissense, herr dokter, ik ben tenslotte degene om hem te leren van de. mijn ma doet niets. en hoe moet ik leer hem nu, als een vrouw, hoe moet je je af te nemen als een ma n t-shört.” … en op mijn entgeistertes gezicht: “… want, ma en vrouw doen het Ja anderster.”

Be First to Comment

Geef een reactie