Press "Enter" to skip to content

Het is vies?

Moeder: “De Ibu.flam heeft niet gebracht wat ik wil om terug te gaan naar het Nu.ro.fen!” Ik: “Kan ik schrijf u met plezier, maar het effect is hetzelfde. De apotheker moet worden vervangen, hoe dan ook, omdat uw verzekering bedrijf heeft een korting overeenkomst met de fabrikant.” Moeder: “Ja, precies, dit heeft ergerde me ook, dit heeft mij iets anders, als je hebt opgeschreven.” Ik: “hij moet, is aan de verzekeraars.” Moeder: “Maar, Hoe kan het worden, als het niet werkt?” Ik: “De werkzame stof is hetzelfde, Ibuprofen. Dat is gewoon anders. Tuts werken op de zelfde manier.” Moeder: “Aha. Maar daarnaast is de Ibu smaak.flam en Nu.ro.fen anders.” Ik: “dat weet ik. Maar beide zijn overigens dezelfde. Dit is zoals Pepsi-Cola en Coca-Cola.” Moeder: “het smaakt heel anderster.” Ik: “. Maar in beide is Hetzelfde eigenlijk.” Moeder, en fluisterde: “Cola van Jan-Luca toch”, aan mij: “Nu schrijven, met het Nu.ro.fen, zodat hij zich eindelijk weer gezond!”

Be First to Comment

Geef een reactie