Press "Enter" to skip to content

Het jaaroverzicht vragenlijst

Na vorig jaar schreef ik mijn jaaroverzicht tekst, zonder grote correcties, vanuit de buik, nu vandaag, iets Gestructureerd. De vragenlijst achtervolgt verschillende Blogs, hier bij Kiki, ik ontdekte hem weer.

Toe-of afgenomen? Helaas is toegenomen. De specificaties van 2014, niet is uitgevoerd, te weinig beweging, te veel en at goed. Bovendien, de midden jaren brengen minder inkomsten, dat is bekend.

Haar langer of korter? Korter. Tussen zuiver zelfs Hyper-korte, mij, de zoon, beschreven als “rovers”, nu terug Volahiku.

Kortzichtig of een vooruitziende blik? Ook hier, het midden jaren van de presbyopie, d.w.z. in de toekomst ik kan overleven zonder een visie. Ten minste op de afstand. In het boek, ik ben al op tien centimeter lezen. Kortom, ik ben zo kortzichtig, zelfs in termen van de praktijk. ** Ik zie alles.

Meer beweegt of minder? In de vakantie aanzienlijk meer (vet fietstocht met de familie, de Elbe van Dessau naar beneden naar het Kugelbake), tijdens de regen-vrije tijd, zelfs de vijftien kilometer te oefenen met de fiets (ok, twee keer in de week…), anders, minder. De Jogging ik gestopt vanwege een gebrek aan Motivatie bijna volledig, noch Runtastic noch muziek, noch luisterboeken, zelfs Podcasts hebt mij verleid. Nieuw*uitvoeren* in 2016.

Te weinig bewegen uit je comfort zone – de vluchteling mensen kwamen in onze omgeving nauwelijks een of twee gezinnen in de praktijk, maar ze waren gevuld met Familieleden, anders was het nog steeds ontspannen. Ik ben onder de indruk van ouders die helpen in de middelgrote accommodatie in het dorp. Op dit moment zijn we bewegen te weinig. De neus.

De hersenen rissigste Plan? Voor het schrijven van een tweede boek.

De meest gevaarlijke Onderneming? Ik ben niet een van de acht coaster. Om de Kinderen een plezier, ging ik twee keer dit jaar, in een ding dat zal in het begin alleen een beetje nat, daarna ongeveer twee kilometer verticaal naar boven wordt getrokken, om een duik aan het einde in een vrije val in een plas water. Het doel is om elkaar te ontmoeten en screech, volledig durchgenäßt uit, en het Moment van verlangen, als dit voorbij is. Adrenaline rush grootste was, zoals het was eigenlijk over. Ik heb het niet nodig.

De duurste aankoop? Decadente, dure vakantie op de dag van Pinksteren. Te duur om trots op te zijn. Geen reactie.

Het lekkerste eten? Hyper Hamburg met Hans geluk. En onze Kerst-menu: oranje varkensvlees met knoedels en rode kool. Yummi.

Het meest indrukwekkende boek? De nieuwe John Irving [Amazone-ad-link](ik heb niet stil, mijn Innerlijke wens, dat hij eindigt), anders zijn er een paar meer.

De meest emotionele film? Goed, bewegen op: De nieuwe Star Wars, ik heb gewacht lang genoeg. En welk Moment is het meest ontroerende was het, weet de Insider. Geweldig, vond ik ook de serie Fargo [Amazone-ad-link], die is zo goed als de originele film. Top ook: Interstellaire [Amazon reclame link].

De beste CD? Dit jaar weet ik me bewust in feite geen CD gekocht. Sinds de lente, ik ben een Spotify-Gebruiker, deel met mij de Rekening (en de betaling) met de grote dochter. Veel van de oude dingen die ik niet had gehoord in een lange tijd, ontdek tevreden over het geheel van de Beatles-uitgang, die je kunt horen in er sinds kort. Oude spullen ben ik naar luisteren? De Muur, Schorpioenen, Karl Jenkins De Gewapende Man. Nieuwe ontdekking, dankzij mijn dochter: 21 Piloten.

Het mooiste concert? Ik hoopte voor Bruce Springsteen, dus was deze hier:

Het beste nummer? Tot vandaag had ik geen naam, toen ik struikelde in Buddenbohm over dit hier – zelfs als ouder:

De meeste van de tijd doorgebracht met…? … Aan het werk in de praktijk, triviaal.

De mooiste tijd doorgebracht met…? … mijn familie op vakantie.

Het Overheersende Gevoel In 2015? Pfff.

2015 voor de eerste Keer gedaan? Op een Longboard stond. 2015 voor het laatst gedaan? Op een Longboard stond.

In 2015, na een lange tijd gedaan? Met het vliegtuig op vakantie. De laatste jaren zijn we beperkt Wandelen vs, Europa, de auto, of op de Fiets. Oh, en weer met een gitaar in de Hand.

Drie dingen kan ik niet leven zonder ook zou willen? De zes weken dat de beste vrouw van alle slechts verplaatst op krukken was toegestaan. De voorwaarde “wijzigen van het personeel” in de praktijk. Tand pijn twee dagen voor kerstavond.

Het belangrijkste ding dat ik wilde overtuigen iemand? Vaccineren.

Het beste cadeau dat ik gemaakt voor iemand? De vakantie voor de kids dit jaar (zie boven, duur, acquisitie)

Het mooiste geschenk dat heeft mij iemand? Uh, ja, ahum… hier: [Amazon reclame link]. En duidelijk: geduld, tijd en liefde.

De mooiste zin zei iemand tegen mij? “Je bent mijn dokter.” De andere dingen zijn privé😉

De mooiste zin die ik heb gezegd tot iemand? Het is niet in mijn perspectief.

2015 in één woord…? Never mind.

Addendum: Wat ik wilde om zich te ontdoen van? Ik hoop dat het jaar 2016 zal niet worden verwezen naar weer een crisisjaar. Dat er meer moed en het vertrouwen wordt hersteld in het politieke Denken en het collectieve geweten. Het eeuwige Gezeur eindigt ongeveer de Staten in ons land en dit kan worden gezien in de grotere verhouding. Dat is de heersende houding van de mensen blijft het van internationaal begrip en van harte welkom, en niet die van vreemdelingenhaat. En Vergeet niet om mij en de kinderen.

Lieve blog-lezers: bedankt voor uw Loyaliteit in 2015, en ik hoop dat u zich goed vermaakt in de toekomst door middel van mijn blog posts. Gezond en onderdrukt de familie van het jaar.

… blijf op de hoogte.

(c) foto van Flickr/Christian Schnettelker

Be First to Comment

Geef een reactie