Press "Enter" to skip to content

Het was waarschijnlijk niets

In onze praktijk regelmatig snuiven stagiaires van de scholen moeten onderwijs in het kader van hun school. Mijn collega denkt dat er niets leren, niets, niets te zien, kunt u nix , ik denk dat dit een goede auto, soms in verschillende werkomgevingen in te zien. Er was bij ons eerder ™ Ja.

Ik: “En nu, je bent al een paar dagen met ons op, hou je van de Baan? Kunt u zich voorstellen dat de arts assistent als een carrière?” Intern (uitgerekt): “Ja…” Ik: “Of niet?” Intern: “Dus, in de Medische ik vind mezelf niet weer…” Ik: “Aha. Dat was zo interessant, deze week?” Intern: “Maar, maar, maar ik heb altijd al slecht, wanneer ik het bloed zie.”

*Dat* is een K. O. criterium. Door de manier, ook voor een stage als een MFA. Of Sani. Of Verpleegkundige. Of Een Arts Raadplegen. Of Podoloog. Of?

Be First to Comment

Geef een reactie