Press "Enter" to skip to content

Het eten gaar niets!

Moeder: “We hebben het Probleem dat onze zoon eet üüüberhaupt niets.” Ik: “Oh Ja? Wat heeft hij eten voor de lunch vandaag?” De zoon zit op de bank – dus vier tot vijf jaar oud is, ziet er normaal gevoed, niet licht, nooit ziek, en grijnst. Moeder: “Nou, vandaag, lunch ging goed. Er was pasta ook. Hij is er altijd. Maar niet veel!” Ik: “Wat is het?2 moeder: “eet slechts drie of vier vorken vol.” Ik: “Wat Dan?” Moeder: “Saus maakt hij weg. Hij at een yoghurt. Fruit dwerg. Het houdt hij van.” Ik: “Is prachtig. Dus hij eet iets.” Moeder: “Maar dit is geen eten!!!” Ik: “Is Het Niet? En waarom is dat dan?” Moeder: “… hij eet niets anders üüberhaupt anders.” Me: “Ontbijt?” Moeder: “Gaaar niets.” Ik: “Wat eet hij?” Moeder: “Misschien één of twee broodjes Nutella.” Ik: “Is het geweldig.” Moeder: “Kunt U Het Vinden? Dit is niet gezond.” Ik: “Maar thuis moet je het toch.” Moeder: “… hij zou eten, anders, Ja gaaar niets. In de avond is het ergste.” Ik: “Ja, waarom?” Moeder: “Omdat hij alleen eet de worst. Alleen de kaas. Niet Een Stukje Brood. Misschien een Croissant.” Ik: “‘ S Avonds Brood.” Moeder: “Ja, natuurlijk! Mijn man zou willen eten in de avond, altijd Croissants. Hij wil gewoon zo.”

We vatten: De Jongen eet üüüberhaupt niets, behalve de Nutella brood, de pasta, de vrucht van de dwerg en de voering van het avondmaal. De ouders lijken te worden met “gezonde” rolmodel voor de Jongen om te gaan. Eten onderwijs is als Ademhalen: We zorgen ervoor dat de kinderen de frisse lucht en vrij van rook omhoog groeien, maar geen van ons zou Zorgen, dat de kinderen te veel of te weinig in-en uitademen. Eten moet gezond en evenwichtig te worden aangeboden, de ongezonde dingen die je liever in de supermarkt of laat het aan het Bezoek bij oma ‘ s. De Croissants kunt u wijzigingen aanbrengen in de zondag Ontbijt op de tafel. Als je ze elke nacht op de tafel, moeten we niet verbaasd zijn als het eten van de kinderen.

Kinderen eten eigenlijk nooit te veel of te weinig. Maaltijden voor kinderen misschien ongezond, maar alleen als we aan jou te geven, of anders leven in. U kunt vertrouwen op. Die is ruzie over het eten, gestraft of beloond, zal zelf beloond met het kind zou voeden onjuist.

Alles is makkelijker gezegd dan gedaan?

Be First to Comment

Geef een reactie