Press "Enter" to skip to content

hou van het product placer

… Ik weet het je kan het niet helpen, en het is de boze internet robots die deze werken, maar: kun je aub deze vervelende e-mails en spam reacties in het gastenboek, vragen me voortdurend zien van een van de producten, om te bespreek dit dan. in feite zijn begrijpelijkerwijs alleen de reclame. en ik ben nu in mijn blog, met uitzondering van persoonlijk, ik vind alles echt goed. maar de honderd fünfzige versie van een hoest sap of de zoveelste variant van een autostoeltje is niet een van hen zeker.

vervolgens recensie-exemplaren van boeken😉 stuur mij ook fictie. of de nieuwste smartphone van nokiapple, er is zeker een top-app voor de kinderen van de dokter. helaas, zulke dingen zijn verspreid, maar nooit door de robot.

Be First to Comment

Geef een reactie