Press "Enter" to skip to content

Ik heb een vraag…

Een baby aan de Vaccinatie, onderzoek, onderwijs, en vaccinatie. Voor de time Management in de praktijk met een Vijf-minuten”Slot” in de agenda genoteerd. Het komt zoals het komen moet.

Vader: “ik heb een paar vragen.” Ik: “Oh Ja? Is eigenlijk alleen een vaccinatie-afspraak. Maar kijk uit: ik ben op zoek naar uw dochter kort hoe dan ook, dan kunt u die vragen aan de zijkant.” Ik ben multi-tasking staat. Vader: “lieverd, wat we wilde weer weten?” Moeder: “Uh, ik weet het niet.” Vader: “de ene met de puistjes?” Moeder: “De manier waarop al.” Vader: “Of de buikpijn?” Moeder: “Nou, ze zijn nu zooo slecht.” Vader: “Maar vanwege de pap-voeding…” moeder: “ik Ga naar een cursus.” Ik ben nu klaar met het onderzoek, en om “Groen” voor de vaccinatie van de fMFA. Dit maakt altijd een beetje lucht. “Je kan ook het volgende Pensioen… er is altijd meer tijd dan het nu is, weet je dat?” Vader: “ik wilde, maar nog steeds wat te weten, want van het kinderzitje…” moeder:” en? Wat is het?” Vader: “Weet het niet. Het past nog steeds.” Moeder: “Nou dan.” Vader: “… de zon is … licht … de warmte … de zon crème?” Moeder: “Niet zo slecht, WRIJF het in, ok, hoed.” Vader: “Oh Ja?” Moeder: “Ja.” Vader: “Nou dan…” Tijdens de daaropvolgende Impfvorgang met Poke, Comfort, nullern en Zingen waren verder geen vragen. Ik: “Dan verduidelijkt in de mate dat alles wat er is?” Vader: “… eigenlijk.” Moeder: “Ja, Dokter.” Ik: “Dan zien we je op de U5, die reeds in een maand. Aangezien u kunt zich te ontdoen van al uw vragen. Aangezien ik ook meer tijd voor je.” Ik glimlach, een knipoog naar de twee, WRIJF het getroffen kind, kort op de krullen en gaan.

Be First to Comment

Geef een reactie