Press "Enter" to skip to content

Ik heb er ne keer vraag

zelfs als ik Formspring ben geregistreerd (en helaas ik ben altijd te lui om te antwoorden), maar ook via e-mail vragen. Lieve lezers, ik kan beantwoorden geen vragen over Uw persoonlijke medische problemen die verbiedt gewoon de wet, vooral omdat de Blog is anoniem geschreven. Ik verzeker je, om hier te schrijven, om het beste van onze Kennis en geloof, maar specifieke problemen kan en ik ben niet toegestaan om te antwoorden (anders, vervulde ik een lange tijd geleden de HON-Standaard), noch per mail, noch hier in de Blog. Ik ben er zeker van dat u een goede Doc die is blij om zijn Kennis te delen met u. Vertrouwen In Je.

Niettemin, verder, voor het leiderschap en de belangrijkste zal ik graag antwoord op niet-specifieke dingen. A. schreef me laatst M. van puckmuck lshausen:

“Lieve Kinderdok, als een ijverig lezer van je blog, ik hou van je’ down to earth ‘ en nuchtere uitleg van wat de ontwikkeling van een ud onderwijs als het gaat om kinderen. Mijn man en ik naar Engeland geëmigreerd en zou dit jaar van start gaan als een familie. Natuurlijk zou ik graag voor te bereiden op mij, en ben daarom op zoek naar een goed boek om te moeders in de eerste maanden en jaren van het kind wordt uitgelegd, en Tips en Trucs. Heb je een advies voor mij? Na, in de tussentijd, iedere idioot die ooit een kind gezien vanuit de Verte, een geroepen voelen, om toe te geven aan dit onderwerp te luiden, is niet de keuze van de boeken is zo groot, dat ik weet, wie heeft nu het idee, en die is gewoon bullshit. Net überkandidelte engels/Amerikaanse auteurs hebben de neiging om er te Dramatiseren, en tot de Verspreiding van Paranoia (zie het favoriete boek van alle aanstaande moeders “Wat te verwachten wanneer u verwacht”)- kinderen zijn niet van gisteren. Ik hoef niet 1:1 van de instructie, het komt altijd anders dan je denkt, en de kinderen kunnen worden weergeven in de Vorm van persen. Een boek dat ik objectief uitgelegd wat u kunt verwachten, en hoe geef ik mijn kind een goede Start in het leven, genoeg. Ik dank u bij voorbaat voor uw hulp en blijven met vriendelijke Groet, (mag je blog de e-Mail, natuurlijk, maar ik vraag u vriendelijk te anonimiseren.)”

Heel duidelijk antwoord: “gezondheid voor kinderen” door de Heer Renz-Polster. Ontworpen en ook het buitenland via Amazon. Het is een klein Boek, maar een uitgebreid en ook te Reinigen en tussen mallesen geschreven echt goed. Goede mix van wonen in de geneeskunde, in-diepte Kennis en een snufje Natuurgeneeskunde voor de try bierer onder de ouders. Over de paar Glaubuli in de Tekst die ik kan zien. Duidelijk de focus van de geneeskunde is hier, als het gaat om ontwikkeling: Lees de “baby jaren,” door de ontwikkeling van Guru Largo, en alles zal goed worden.

Be First to Comment

Geef een reactie