Press "Enter" to skip to content

kinderdok in Berlijn II

De balans van de eerste dag in de hoofdstad: – de rivier De Elbe is eigenlijk overlopen goed, de berichten zijn recht (een goed inzicht bij het swingen gen Brandenburg) – Tim Mälzer handelingen in het echte feister dan bij de televisie (de parade van de Bertelsmann Partij, ik was niet geladen) – Berlijn nog steeds met Rood op straat, fietsers zijn nog steeds geduldig – De zon, de koffie op de Spree smaakt beter dan in de regen onlangs in Dresden, De Kathedraal van Berlijn, Ik had niet zo indrukwekkend in het geheugen, misschien was ik een paar jaar geleden afgeleid door het Paleis van de Republiek, waar het eigenlijk? – U laat de Rugzak thuis en draagt in plaats daarvan een schoudertas gemaakt van vilt, respectievelijk. oude autobanden, het is glad als een typische cher – Ja, een curry worst te worden genomen – en ik, Ja, ik weet waar er de beste en nee, geen wol, ik zal niet zeggen waar. Philip Bailey ’s falsetto komt op InEars als de begeleidende muziek beter dan Bruce Springsteen’ s kwakende (maar ook op het weer, of de oude Springsteen-opname) – Verworven: Vier boeken, een BT-luidspreker, diverse ansichtkaarten, een T-Shirt, een hemd, twee belletjes aan de voeten – ik heb met succes verdreven de aanleiding van de reis naar Berlijn morgen dan …

en nu het Geluid van de dag – vreemd, als ik kijk naar de Video van nu, maar dit is precies hoe Zonnig het was vandaag:

Be First to Comment

Geef een reactie