Press "Enter" to skip to content

kinderdok in Berlijn I

Collega moet weer alleen te beantwoorden, omdat de baas is morgen vertrekt vroeg in de ochtend naar Ber(/een)lin, op de kinderen en de Jeugd clinic van dit type, het verzamelen van nieuwe indrukken, in-service opleiding punten te brengen en een pen. Posted in ik-preventie seminar tegen de Burnout en iets met jongeren, de belangrijkste lezingen, en op vrijdag avond van de feestelijke Viering. Ik was alleen in Jeans.

De fMFA springen sinds een paar dagen in de Karée, ten slotte, werken we aan de tekorten van de Pinksteren vakantie, nu twee dagen zonder de baas, hoe bent u verondersteld om alle data? En het kwaad in de zomer vakantie is het gevaar niet meer ver weg. Kan ik het helpen dat Berlijn werd geplaatst vlak na de school vakantie? Hallo?

Orders van de familie zijn al toegekend: vrouw zou graag iets van de duty free (“machste maar bij het vertrek van de Tegel, is er niets”), de Kinderen besteld “Bääären”, ik vecht nog steeds met mij, of ik ostentatief kitscherige pluche-Berlijn-beer, brengen of onwetend rubberen onderdelen van het sap. Ik benadruk deze orders die ik “ga naar het Congres”, en dus geen tijd om te Winkelen en SightSeeing, maar, interessant genoeg, geloof me niemand thuis.

Belangrijke programma punten buiten de artsen dag in ieder geval: a) de muur, waarschijnlijk alleen in de Vorm van de East side gallery, b) door het Park van Charlottenburg zetten (ik vond de meeste), c) het uitvoeren van door de BES poort de laatste Keer was ik in Berlijn, werd gebouwd sinds de Tijd vóór dat het niet was toegestaan maar de Russen en zo), d) het Agentschap, e) in mijn vroegere Favoriete boekhandel, of het is de, f) zelfs als de andere controleren, omdat de hoop is laag.

vervolg

Oh en/Edit: laten we Hopen dat niet op een goede Wi-Fi in de kamer, tot slot, ik ben op de republica, de Rest komt via Instagram of Twitter.

Be First to Comment

Geef een reactie