Press "Enter" to skip to content

kinderdok ‘ s book fair

gaat boekenmarkt. maar dan heb ik het nog niet skate weer een anglicism, ik mag, volgens sommige van de lezers hier. dus dan op naar frankfurt. het is op dit moment doen. Ik ben er echter van goede burgers en niet-professionals, dus ik knijp mezelf op een zaterdag in de massa ‘ s om een kijkje te nemen op de schreiberleut en publiceren van casual oversized tassen gemaakt van kunststof en karton, en met een koord door de gelederen. om te irriteren met die, de reclame, de taken worden ook steeds kleiner en kleiner, en dat vele zo groot boekhandel vergissen in de book fair. maar het is ook😉

op mijn programma, het nieuwe boek van de Heer renz-polster, verschillende metingen (andreas steinhöfel zou geweldig zijn, en we allemaal geliefde brummel, harry rowohlt) en dan zal ik onderuit zakken een beetje in de strips, want op het zijn veel losser. de meeste van de cosplayers, de wandeling door de agora te bewonderen mij om te blijven, maar, op elke hoek, en de andere scan. gewoon grappig.

dan ben ik weg.

Be First to Comment

Geef een reactie