Press "Enter" to skip to content

Kuikens 1.1

sabine is nu twee weken en heeft nog veel te leren. maar sommige dingen die je niet nodig hebt om te leren. enkele dingen die u moet brengen. het heet “goede budget” of “common sense”.

dus, sabine, als ik je te vertellen als je baas, die jongen gooide en moest geschieden, en de vader en ik hebben veegt het absolute minimum met de papieren handdoeken, maar je moet weer gaan met een doek over het, dan het zou mooi zijn als ze dat deden. en omdat ik niet wil hebben om daadwerkelijk kijk weer in de kamer om te zien dat de grond is nog steeds verdachte plekken. want ze zijn al schoongemaakt, maar alleen de kronkelende lade.

dit leidt namelijk, dat ik de kontrolleti. en als ik dan zie dat je de doek uit de gootsteen, even uitspoelen met water en veeg vervolgens via de genoemde grond, te plaatsen na de doek terug op het aanrecht, dan is dat niet het punt. is dat duidelijk?

Be First to Comment

Geef een reactie