Press "Enter" to skip to content

Kuikens 1.2

als trainee instructeur ik mag mij op een regelmatige basis de klas van de vakschool te werken, kijk op mijn sabine. Ik ben blij dat u betrokken bent bij het onderwijs in ieder geval goed, en ook de geleerde, althans in het werk – kan reproduceren. tot nu toe zijn alle enen en tweeën.

de andere dag gingen we naar het familierecht in Duitsland en ik wilde de leraar een paar van de jaarrekening van een gescheiden echtpaar – eigendomsrechten, de voogdij van de kinderen, enz. spannend, wat had sabine (afkortingen en spelling zoals in het origineel): “[…] je had de keuze tussen huwelijk en zugewinngem. in het geval van de gemeenschap van de opgebouwde winsten, alles is ook gedeeld, [ … ]. en de pensioenen zijn gelijk. in het geval van een ehevertr veel van het is beheersbaar, of te delen, of ieder blijft op zijn geld of schuld. al vrij verhandelbaar. wat ik zou kiezen, hangt af van de mens, zoals hij is, of het nu financieel of kenmerk. […]”

Be First to Comment

Geef een reactie