Press "Enter" to skip to content

Liefde Josephine

… bedankt voor de geweldige boek. Ik ben onmiddellijk laden op de laatste donderdag in het boek om de hoek, en ik heb gezocht, en Ja: ook gevonden. Naast de brandblusser, hoe mooi. In de directe samenleving, met Eckhart, en, gelukkig, in de categorie “Humor” in de boeken, het zou hebben gevonden toch. Maar als de arts schrijft een boek, het moet waarschijnlijk in de eerste plaats als een non-fictie boek (zie Fischer).

Om heel eerlijk te zijn: Dan heb ik nog niet gekocht, maar een nieuwe E-Reader en het eerste boek van wat ik heb getekend voor mij was het Je. Cool, toch? Ik hoop dat dit gaat goed met Je. Nu, ik ben nog steeds wachten op de Luisterboek Versie van Mevrouw Frier – ik had het reeds in het oor, als ik Jouw ervaringen om door te lezen. Wat, door de manier, duurde het slechts twee leuke avonden met een hoest en een loopneus (niet Uw schuld om).

Ik vond het geweldig, hou van Josephine! Het Rijden Uw blog blijft gelijkmatig en ontvangt de door Uw zwangerschap de nodige spanning met zich mee-het onderhouden van een onderdeel om te beoordelen om te proberen iets officieuze. Een reünie met solo ‘ s, arts Napoli, en Bambi – ooit een droom. Ik ga niet verklappen hoe de hele zaak blijkt maar wie zou niet denken, hehe.

U kunt de goed compromis tussen de verschillende doelgroepen: Artsen, zeker, aan allen die ooit hebben gewerkt in het ziekenhuis – genoeg vol van Insider-Moppen, een mooi Huis-van-God-sfeer (zonder de, ahem, gladheid) en collega ‘ s, we kennen allemaal de één of andere manier in een vergelijkbare en heel belangrijk-precies *die*. Service Plan Review: Yep!! Mijn favoriete zeggende met ons aan de tijd: “Want ik ben Zwanger al geboekt…” Next doelgroep moeders, en de mannen – Jezus, de”schakelaars” op de eigen ervaringen in het kraambed (dus… mijn vrouw: No. 1, in acht arbeid tien uur, tumbling down, maar dan Verzweiflungs-Keizersnede, No. 2, binnen 5 minuten, de collega kwam niet aan de Viggo – citaat van de verloskundige: “Kunt u, dokter, de vrouw gaat naar je kind!”) – prachtige en griezelig herinneringen van hoe het zou kunnen uitvoeren met alles.

Je hebt verborgen van de trieste dingen. Dat is ok. Gyn is samengesteld, niet alleen van kinderen, en niet alle van de baby ’s luik chipper – ik heb een voormalige Neo-Team”-paar voor U als Gyni zeggen – maar dit is echt in orde is. Het boek moet Leuk zijn, en doet.

Mensen: Kopen! Echt nu (vijf jaar en twee boeken, en dat is een onderdeel van de Düden-duitse woordenschat).

Kan ik iets lezen? “Dan alleen de Neo-Team heeft, zoals altijd, niet een beetje van het Gesprek. Zodra de “Nood-Keizersnede” aan de telefoon te schreeuwen, de jongens in de houding staan voor de deur. Ik hou van kinderen van de artsen!” Ja. Altijd blij.

 

PS. Onze moeder was meer zoals A6, A4 niet. “De Smart-modus”

Be First to Comment

Geef een reactie