Press "Enter" to skip to content

wat dat te betekenen nogmaals, liefde aok?

Ik heb onlangs gezien in ba-wü:

hoe kan ik nu begrijpen? filosofisch? provocerend? nadenkend voor de lezer?

wat ik niet nu? een meldpunt? Ik nodig? er is een dokter kan ik bellen? eigenlijk, ook in de avond en in het weekend. er is een on-call service. misschien heb ik ook geen problemen voor de gezondheid. ook een idee. want het is echt filosofisch. Ik heb geen problemen voor de gezondheid, dus ik ben ziek, dus ik krijg de telefoon om mijn gezondheid te herstellen? aha. misschien heb ik geen ouders? Oh, maar dat, omdat de links zal waarschijnlijk mijn mama. het is niet over. misschien was de telefoon? is dat zelfs een echte telefoon? zo helder geel krijgt aan het einde is net een speelgoed telefoon. Ja, precies. wat heb ik niet een echte telefoon, het zal worden. of ik heb geen zorgverzekering? Ik heb geen verzekering? Ja, precies. dus ik bel de aok te verzekeren mij. goed idee? goed. misschien niet in de aok. in ieder geval niet als een kind. aok, zonder kinderen.

Oh… wacht. de tekstballon van het kind. dus het kind en de moeder (dus ze heeft, in de zin van de wij) iets wat je bent (d.w.z. de aok?) heeft het niet. of ben ik het met u? dus voor mij, wat zijn die twee ontbreekt? huh? geen idee. misschien aok maar heeft het, zo is het idee. Ik had een aantal me – wat je hebt, en we niet allemaal? Ik weet het niet… het wirds. klinkt een beetje beledigend.

Be First to Comment

Geef een reactie