Press "Enter" to skip to content

om een slip

De 12-jaar-oude presenteert zich voor de tweede Keer in een jaar, omdat je pijn hebt om de paar weken terug. De laatste Tijd zie ik een lichte houding zwakte – niet ongewoon voor de leeftijd , het begin van de schouders, de lichte kromming van de rug, functionele test volgens Matthiass en Schober waren ok. Moeder werkt als een licht … mmh, ontevreden. Ik: “Maar we hadden besproken een half jaar geleden al, is het niet?” Moeder: “Ja, maar niet beter.” Ik aan de dochter: “ik had U bij het uitlijnen van het aanbevolen om een paar Oefeningen thuis, om te gaan Zwemmen, om te zorgen dat Uw school tas, op Je Bureau en de stoel Balanceren met een boek op het hoofd, de punt van de Tenen …” dochter kijkt me kort aan, een blik op zijn gezicht, dan wijst de Vinger naar haar moeder. Dochter: “De da heeft gezegd dat dit is complete onzin, wat je hebt aanbevolen.”

oeps.

Be First to Comment

Geef een reactie