Press "Enter" to skip to content

Pil vandaag in het Groen

De Pharmama heeft nu een boek geschreven, gepubliceerd en ter ere van de waarde, het Park, de straat op, Rowohlt, en blijft de serie boeken door bloggers. Pharmama maakt er geen geheim van het feit dat het boek is, maar het vervolg van de blog door andere middelen, en opent een heel andere lezing lagen. Ik vond het leuk.

De apotheker gesorteerd door hun ervaringen op ongeveer volgens de thema ‘s, kinderverhalen, gepensioneerden, verhalen, Artsen en collega’ s, moeilijke klanten en delicate uw keuze (pil, condoom, en co.). De anekdotes zijn aan elkaar geregen anders losse, soms kort en krachtig in twee of drie regels, anderen meerdere pagina ‘ s, maar altijd grappig en informatief. Het is niet absoluut noodzakelijk, het boek van voor naar achter lezen, het is geweldig om te “lezen” of lees hier of daar. Heel en passant leren we iets over de farmacologie, en – natuurlijk – het dagelijks leven in de apotheek. Mijn gestage schudden van het hoofd van de … mmmh … tekortkomingen van de patiënt heeft mij en verstoorde iets bij het lezen, maar Pharmama is altijd vriendelijk en verre, het geheel van de dienst aan de klant. Dit is nogal moeilijk.

Ik denk dat ik een beetje op het onderwerp en daarom zou ik graag Pharmama dank u voor deze insider view. Ik ben nu een beetje meer vriendelijk met mijn lokale apotheker, hij heeft ook te dragen van zijn eigen pak.

(Pharmama: Heb je deze pil in het Groen?: Risico ‘ s en bijwerkingen van de apotheker)

Be First to Comment

Geef een reactie