Press "Enter" to skip to content

praktisch woonde bindend leer

dan is de moeder vertelde me iets dat de “dag van de zorg leraar” zei ik. huh, denk ik, wat is het? u kunt het bestellen bij amazon? of heeft een speciaal label op de blouse, de kinderen zie je? er was vroeger tijden, als de kinderen van de tuinder voor wanneer je aan de binnenzijde, eventueel, tante, of op zijn minst en/of achternaam. vandaag is dus de dag van de zorg leraar. “Hallo, goedendag, ik zou graag spreken met de dag van de zorg leraar van kleine maiko-ruben.” – “het is niet alleen daar, ik zou u brengen, maar voor de vertegenwoordiging van de docent of de vervanging docent of de menigte lijn onderwijzer aan de telefoon.” “nee, dank u.”

Ik heb de moeder uit te leggen: de kwekerij heeft een nieuw concept van de gratis promotie, wat is in de praktijk zo veel dat alle kinderen haasten door elkaar. dit moderne hechtingstheorie, de peuter is het dragen, maar de ontwikkeling van bill, krijgt ieder kind een dag van zorg van de leraar, dat is het belangrijkste punt van contact. aha. en waarom niet naar verschillende groepen, elk met één of twee docenten? sommige dingen die ik gewoon niet begrijpen. maar ik ben ook een getrainde docent.

Be First to Comment

Geef een reactie