Press "Enter" to skip to content

Van de Wijziging van de arts

fMFA: “de Baas? De familie Bielck* wilt overschakelen naar de vs als gevolg van verhuizing en dergelijke. Maar ik zie dat je eerder in Dr. Schwurbel* en de kinderen zijn ingeënt, alleen Tetanus.” [5 jaar, 3,5 jaar en 17 maanden oud] ik was als, ‘ Wat hebt u besproken met de moeder?” fMFA: “Dat kan je veranderen, als je wilt om te vertrekken van de STIKO-aanbevolen vaccinaties. Je hoeft je niet wilt.” [We zijn niet doet iemand een Gunst als wij dat duidelijk van te voren. Ouders zouden anders onnodig teleurgesteld.] Mij: “blijven niet Waarom de Heer Schwurbel? Zo ver is het niet leven.” fMFA: “u zei dat het zou waarschijnlijk over het hoofd gezien de andere dag, een Bronchitis.” Goed. “Vergeten” wordt geïnterpreteerd en snel. Wie weet hoe snel een verkoudheid, Bronchitis kan ontstaan, is het waarschijnlijk om meer genereus in het oordeel. En collega Schwurbel, ondanks de impfkritischen instelling van een ervaren arts.

De moeder zat met de dochter in de spreekkamer, is er pijn in de oren. Dus: presentatie in de moeder-en kind, onderzoek, ontmoeting,: I: “Het oor is rood, omdat gedrukt op mooi van de binnenkant van het trommelvlies. Ik durf te wedden dat het kwaad doet.” Moeder: “Ja, Mira-Lou is huilen de hele nacht.” Ik: “’s omdat, na een zetpil of sap iets beter?” Moeder: “Oh, nee, ik gaf niets.” Ik: “dat is goed. U kan op elk moment, maar. Je hoeft niet om te volharden.” Moeder: “ik dacht dat het zo slecht was.” Ik (nadat ik georganiseerd in het fMFA, een dosis van Ibu): “hoe dan ook, ik schrijf u een antibioticum in het linker oor, het pus zich ophoopt, kan het nog steeds werken.” Moeder: “Oké. Is er iets…”, [van de Ratio.pharm?] “… Natuurlijk?” Ik: “Niets, wat ik zou aanbevelen.” Moeder: “Oordruppels?” Ik: “Nee.” Moeder: “Warme Olie?” Ik: “Uh, nee.” Moeder: “Maar De Bolletjes?” Me: “Mmh, nee.” Moeder: “En hoe kan ik voorkomen dat een oorontsteking?” Ik: “bijvoorbeeld met vaccinaties. Voorkomende pathogenen zijn pneumokokken, en kan worden ingeënt.” Ik kon me niet helpen.

De moeder heeft het recept met de antibioticum, na deze discussies, weet Je, maar soms, als de kinderen de benodigde medicijnen. Het niveau van de conversatie niet heeft doorgegeven, de verwachtingen en was de dekking, niet de voorwaarden voor een goede therapietrouw. Om het kind het niet helpen, omdat twee volwassenen hebben uitgewisseld hun posities. De moeder wilde geen paternalisme in de behandeling van hun dochter, de arts heeft gehandeld onprofessioneel. Een oplossing is moeilijk te vinden. Te slecht. Het thema van de verandering was ten minste niet langer een probleem.

*De namen zijn iets gewijzigd.

Be First to Comment

Geef een reactie