Press "Enter" to skip to content

Liebster Award gelijk aan drie keer!

Op deze prijs is het niet Achnöö één van de twee reacties: “ketting brieven, ik ben zo erg” en “Ja, geweldig, heel erg Bedankt voor de award”.

Dus, daarom, van mij: Met een heleboel Wensen te Ulrike Behl, Heidi en Sonja van TrennungmitKind: “Ja, geweldig, heel erg Bedankt voor de award, kettingbrieven, ik ben niet zo veel, maar toch…”

Wie kent niet het principe van de ‘Liebster Award’: je krijgt deze prijs, dus het is de verwachting dat dank je de soort Blog, de vragen beantwoord, op zijn beurt, of meerdere Blogs genomineerd, en deze vragen. Het idee is om jonge en onbekende Blogs in een gesprek. De eer mij de oude Geezer, natuurlijk (we vieren dit jaar de negende verjaardag,…) wordt Genoemd, netwerken, Internet, weeßte? Of modern: virale Marketing. Verspreid het woord.

Hier zijn de vragen van Ulrike:

Hoe ben Je met bloggen? Net begonnen met het schrijven, wist ik nauwelijks een Blog, dan Blog opgezet (op dat moment nog steeds in Myblog), dan voor mij, en Nirvana snaterde. De Hype kwam pas met de reacties van de lezers.

Voor wie is Je Blog waard is om te lezen, en wie is het toegestaan om te ontdekken dat het niet? Lees de waarde is hetzelfde voor alle kinderen savvy: ouders, leerkrachten, opvoeders, jongeren, enz., natuurlijk, ook collega ‘ s, verpleegkundigen voor de Medische keuring. Het niet ontdekken van mijn voormalige baas moet hem, zou het alleen maar zijn hoofd schudden over zo weinig zelfvertrouwen🙂

Wat is het hart van het thema van Je Blog? De Wederopstanding van Kalmte en de humor in de omgang met kinderen. Wat was de ergste Situatie die Je ooit hebt geblogd? In de vakantie onder de GSM-verbinding op de Oude Smartphone.

Welke tips heb Je voor bloggers-Newbies? Schrijft op een regelmatige basis. Lees wat je schrijft voordat je het plaatst. Commentaar op anderen, maar Kijk niet schrijft puur voortdurend “op mij”, het ontmoedigt alleen. Niet te kopiëren van een lange adem en probeer.

Wat zijn Je un-vn-nodig-om te bloggen? Mijn werk in de praktijk.

Wat er zou moeten gebeuren om de voor U om te stoppen met bloggen? De afschaffing van het Internet?

Vul deze zin: bloggen is voor mij… … om te ventileren hun ervaringen.

Wat is het doel U te vervolgen met Je Blog? Geen.

Wat U altijd al wilde zeggen… “Geloof me, dat uw kind gezond zijn. U hoeft niet een dokter.”

Welke vraag zou Je graag antwoord dat ik heb Jullie niet gevraagd? “Wat is Je favoriete dier?”😉

Hier zijn de vragen van Heidi (bedankt, slechts vijf vragen…):

Bloggen – een Hobby, een roeping, een tweede poot om op te staan, of liever therapie? Therapie

Hoe hoog is de gepercipieerde (of meetbaar?) Delen van “helikopter ouders” in de praktijk? Minder dan één procent, het Is ontspannen, zoals een kinderarts bij de kinderen in geval van ziekte, of een te veel Kennis van alle mogelijke omstandigheden in de weg? Meer lui dan ontspannen. Het citeren van mijn vrouw: “U bent de dokter hier, wat is er nu?”

Er is een geheim, hoe vind je mijn eigen praktijk en familie de tijd om een breed scala van lezen en bloggen? Iets anders is op de hoogte van de onder de tafel? Evernote, en Zak in het voordeel van Alleen bloggen als het hoofd vrij van De “Planning” – functie van WordPress

In een zin: wat elke ouder zou moeten weten? Kinderen zijn meestal gezond zonder Artsen.

… en de vragen van Sonja:

Als Je 10 jaar geleden iemand zei: “In 10 jaar, je bent een Blogger”, wat zou je beantwoord hebben? Kunnen we het verkorten van die “9 jaar”? Ik zou daarop geantwoord hebben: ik Ben. Tien jaar geleden had ik nog geen Plan van bloggen. De beslissing was snel gemaakt, ik heb een paar Blogs had gelezen.

Wat verbaasde je over u of uw lezers het meest? Dat je soeverein zijn ouders. Wanneer we spreken van de ouders onder de lezers. In het geval van de andere: Dat is voor mij veel loyaal zijn zo lang.

Wat was de gelukkigste ongeval van uw leven tot nu toe? Als mijn vrouw, op hetzelfde evenement heeft bijgewoond als ik was. We kenden elkaar al van het Zien, maar als we ruiken echt.

Als vandaag de dag, je zou kunnen beginnen uw Blog weer van voor af aan – wat zou je anders doen? Eigenlijk niets. Ik zou zijn begonnen direct in wordpress.com . Ik wist niet dat in 2006.

Heb je een “droom”? Te veel om op te noemen.

Stel dat morgen, zou het Internet afsluiten – wat zou je doen? Meer boeken te lezen en te schrijven.

Wat heeft de moeite genomen je op het Internet de meeste tot nu toe? De wreedheid van sommige van de berichten en multipliers (zie de publicatie van de Naam van de Germanwings piloten).

De wereld zou een betere plek zijn als…? … zou er geen wapens (want ik ben een oude oorlog bezwaarden. Als ik loopt de verhalen over de onuitsprekelijke het bezit van vuurwapens in de Verenigde Staten, de amok-en tegenspoed van het lezen van dat voorkomen zou kunnen worden gevallen, wanneer er minder wapens in privaat bezit zou zijn…)

Welk Seizoen het is je het meest en waarom? Indian summer. Nog steeds warme en mooie kleuren.

Het was een alternatieve onderwerp dat u zou willen bloggen, of geblogd? Boeken.

Uw Blog in 5 jaar…? Ik hoop van. Hopelijk met een nog geïnteresseerde lezers en blog-post ideeën van mijn kant.

— Zo, niet gedaan, Ja oorlogen, en heeft zelfs pijn.

Waar ik niet in, stakingen, geen vrije tijd weergeven: voor het nomineren, voor Mijn deel, dit of dat Blog. Niet dat ik niet zou hebben genoeg Blogs in mijn Feedreader, ik denk dat dat een heel goed en de dag-tot-dag genieten, maar a) genomineerd in de regel al (enkele keren) en b) kan niet denken van de beste bedoelingen, goede vragen, zoals gesteld boven. Daarom, lieve mede-bloggers, voel je je “de liefde” was genomineerd, en op de rechterkant van de kolom ziet u een selectie van de Blogs die ik volg op dit moment.

Be First to Comment

Geef een reactie