Press "Enter" to skip to content

Bedankt voor de opmerking

Geachte Heer Rebmann*,

Ik heb gehoord dat een heleboel dingen, waarom ouders schakelden hun kinderen naar de kinderarts, en soms is het begrijpelijk is (zo niet altijd voor de kinderen) dat ik, bijvoorbeeld, met Glaubuli niets in de hoed, of dat ik mijn Levensovertuiging als een Impfbefürworter actief, ook een één en een half jaar oud is huilen voor mij dus zodra ik door de deur komen (want je kunt veranderen vele kinderen van de artsen), maar uw redenering heeft mij volledig overtuigd – we zijn er mee bezig:

“Ik ga naar een andere dokter, wat vraag je hier bij de screening niet aan de leeftijd.”

Dank u voor de bijdrage aan de kwaliteit van het management in mijn praktijk. Uw kinderdok.

 

*Naam, zoals gebruikelijk, gewijzigd.

Be First to Comment

Geef een reactie